Ski onderhoud Texel

Ski service Texel is een ski- en snowboard service bedrijf waar een servicebeurt nog op een vakkundige en handmatige manier gebeurd zodat ook speciale wensen kunnen worden uitgevoerd.

Zodra u een paar ski’s of uw snowboard bij ons inlevert wordt aan de hand van een korte vragenlijst vastgesteld wat de perfecte afstellingen voor uw materiaal zijn, en/of er nog speciale wensen zijn. Denk hierbij aan een aangepaste hoekscherpte of specifieke wax.

Voor wat kunt u bij ons terecht?

Uiteraard het laten waxen van zowel je ski’s als snowboard en het slijpen van de kanten. Maar ook voor het afstellen van je ski’s op de juiste DIN waarde en het repareren van het belag* van uw ski’s en/of snowboard kunnen we voor u verzorgen. Het slijpen van uw belag kunnen wij helaas NIET verzorgen. (*belag is de laag onder je materiaal wat glijdt over de sneeuw)
 

Mogelijkheden en prijzen

- Waxen en slijpen ski’s                                   €20,00 per paar
- Waxen en slijpen snowboard                      €22,50
- Belag reparatie                                                v/a €15,00 + Waxen
- Afstellen bindingen & DIN waarde ski’s    €7,50 (neem wel je skischoen mee)

Vakkundig & snel

Extra laag wax

Voor ski's & snowboards

Wat doen wij allemaal?

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sophie Brugemann
6 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Elmar Kuenenger
2 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie