Ski onderhoud Texel

Ski service Texel is een ski- en snowboard service bedrijf waar een servicebeurt nog op een vakkundige en handmatige manier gebeurd zodat ook speciale wensen kunnen worden uitgevoerd.

Zodra u een paar ski’s of uw snowboard bij ons inlevert wordt aan de hand van een korte vragenlijst vastgesteld wat de perfecte afstellingen voor uw materiaal zijn, en/of er nog speciale wensen zijn. Denk hierbij aan een aangepaste hoekscherpte of specifieke wax.

Voor wat kunt u bij ons terecht?

Uiteraard het laten waxen van zowel je ski’s als snowboard en het slijpen van de kanten. Maar ook voor het afstellen van je ski’s op de juiste DIN waarde en het repareren van het belag* van uw ski’s en/of snowboard kunnen we voor u verzorgen. Het slijpen van uw belag kunnen wij helaas NIET verzorgen. (*belag is de laag onder je materiaal wat glijdt over de sneeuw)
 

Mogelijkheden en prijzen

- Waxen en slijpen ski’s                                   €22,50 per paar
- Waxen en slijpen snowboard                      €27,50
- Belag reparatie                                                v/a €15,00 + Waxen
- Afstellen bindingen & DIN waarde ski’s    €7,50 (neem wel je skischoen mee)

Vakkundig & snel

Extra laag wax

Voor ski's & snowboards

Wat doen wij allemaal?

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Marthijn Wolting
7 maanden geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Laura Wientjes
een jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Ron van den Bosch
2 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Lieke
2 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Sophie Brugemann
een jaar geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie