Logo teambuilding texel

Ski Service Texel

Ski service Texel is een ski- en snowboard service bedrijf waar een servicebeurt nog op een vakkundige en handmatige manier gebeurd zodat ook speciale wensen kunnen worden uitgevoerd.

Zodra u een paar ski’s of uw snowboard bij ons inlevert wordt aan de hand van een korte vragenlijst vastgesteld wat de perfecte afstellingen voor uw materiaal zijn, en/of er nog speciale wensen zijn. Denk hierbij aan een aangepaste hoekscherpte of specifieke wax.

Voor wat kunt u bij ons terecht?

Uiteraard het laten waxen van zowel je ski’s als snowboard en het slijpen van de kanten. Maar ook voor het afstellen van je ski’s op de juiste DIN waarde en het repareren van het belag* van uw ski’s en/of snowboard kunnen we voor u verzorgen. Het slijpen van uw belag kunnen wij helaas NIET verzorgen. (*belag is platweg de laag onder je materiaal wat glijdt over de sneeuw)
 

Mogelijkheden en prijzen

- Waxen en slijpen ski’s                                   €20,00 per paar
- Waxen en slijpen snowboard                      €22,50
- Belag reparatie                                              v/a €15,00 + Waxen
- Afstellen bindingen & DIN waarde ski’s    €7,50 (neem wel je skischoen mee)

DSC_0183.jpg

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst moet de oude waxlaag uit het belag gehaald worden. Dit kan op meerdere manieren; ontvetten, uitborstelen of uitkrabben met wax. Wij gebruiken uitsluitend de laatste 2 opties. Dit omdat je bij het ontvetten ook schade toebrengt in het belag. Na het schoonmaken brengen wij weer een nieuwe gladde waxlaag aan.

Kanten slijpen

Standaard zijn ski’s en snowboards onder een hoek van 88 tot 90 graden geslepen. Voor de sportievere wintersporter kunnen deze hoeken ook aangepast worden tot maximaal 85 graden. Door een scherpere kant grijpt het materiaal eerder de bocht in. Scherpe kanten aan u materiaal is een van de belangrijkste dingen voor een fantastische wintersport ervaring.

DSC_0158.jpg

Belag repareren

Elke wintersporter met eigen materiaal kent het wel…. Net nieuw materiaal en op een slecht geprepareerde piste of toch dat stukje off-piste een dikke kras in het belag! Maar gelukkig kunnen we dit meestal repareren voor u. Na het ontvetten van het materiaal kunnen we het gat met: Base repair weer opvullen. De overtollige resten worden weggekrabd en u materiaal kan weer opnieuw in de wax gezet worden.

Afstellen bindingen

Als je al in het bezit bent van ski’s of schoenen en nieuw materiaal gaat kopen is het altijd raadzaam u ski of schoen mee te nemen. Dan kan de verkoper deze direct op de juiste manier afstellen.

Is dit nog niet gebeurt? Dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen. We stellen de bindingen af op de juiste maat en stellen de DIN waarde vast. De DIN waarde wordt bepaald door de volgende factoren: buitenste lengte van de schoen, gewicht, lengte & ervaring.

DSC_0185.jpg

 

Dealer Holmenkol

Ski Service Texel is officieel dealer van het merk Holmenkol. Wij werken dan ook uitsluitend met deze producten. Ook voor de aanschaf van eigen onderhoud materiaal kunt u bij ons terecht!
 

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

  • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
  • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
  • De 1.5 meter samenleving doen we samen
  • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
  • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,50 per paar.
  • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement