Ski onderhoud Texel

Ski service Texel is een ski- en snowboard service bedrijf waar een servicebeurt nog op een vakkundige en handmatige manier gebeurd zodat ook speciale wensen kunnen worden uitgevoerd.

Zodra u een paar ski’s of uw snowboard bij ons inlevert wordt aan de hand van een korte vragenlijst vastgesteld wat de perfecte afstellingen voor uw materiaal zijn, en/of er nog speciale wensen zijn. Denk hierbij aan een aangepaste hoekscherpte of specifieke wax.

Voor wat kunt u bij ons terecht?

Uiteraard het laten waxen van zowel je ski’s als snowboard en het slijpen van de kanten. Maar ook voor het afstellen van je ski’s op de juiste DIN waarde en het repareren van het belag* van uw ski’s en/of snowboard kunnen we voor u verzorgen. Het slijpen van uw belag kunnen wij helaas NIET verzorgen. (*belag is de laag onder je materiaal wat glijdt over de sneeuw)
 

Mogelijkheden en prijzen

- Waxen en slijpen ski’s                                   €20,00 per paar
- Waxen en slijpen snowboard                      €22,50
- Belag reparatie                                                v/a €15,00 + Waxen
- Afstellen bindingen & DIN waarde ski’s    €7,50 (neem wel je skischoen mee)

Vakkundig & snel

Extra laag wax

Voor ski's & snowboards

Wat doen wij allemaal?

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie