Archery Tag is een spannend, snel en leuk spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog in verschillende series van eliminatie spellen.

Doordat er per speler slechts enkele pijlen zijn, worden ze gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden. Op het veld staan verschillende obstakels waar de spelers zich achter kunnen verschuilen. Dit om ervoor te zorgen dat u niet af geschoten wordt. Hierdoor blijft de spanning hoog!

Wat is Archery Tag?
Archery Tag is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte en veilige foampunt. Het spel is een combinatie van de intensiteit en spanning die ook ervaren wordt tijdens het boogschieten, paintball of trefbal. Er zullen goede strategieën bepaald moeten worden om als overwinnaar uit het spel te komen. Archery Tag is geschikt voor jong en oud en voor allerlei soorten uitjes.

Combinatie?!
Maak een combinatie met Bubbelvoetball en betaal voor twee activiteiten slechts €20,00 per persoon. Informeer meer naar de mogelijkheden.

VOOR ALLE SOORTEN GROEPEN 
EN GELEGENHEDEN

GEWAPEND MET PIJL EN BOOG 
ELIMINATIE SPELLEN

LEUK VOOR JONG EN OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €15,00 p.p.
Duur activiteit: 1 tot 1,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding. Schoenen die goed vastzitten en haar in een staart. Geen sieraden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 tot 30 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  
12 jaar

Faq

Kan het archery tag ook op locatie?

Indien we toestemming krijgen van bijvoorbeeld de eigenaar van de locatie kunnen we het archery tag ook op een gewenste locatie organiseren.

Doet het pijn als er een pijl op mij geschoten wordt?

Het kan soms een beetje pijn doen, maar lang niet zo erg als bij paintball bijvoorbeeld. De pijlen zijn voorzien van een zacht foamtopp.

Is dit spel mogelijk om te spelen met mindervaliden?

Ja dit is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie