Privacyverklaring Teambuilding Texel B.V.

Inzake de geheimhouding en verwerking van persoonsgegevens


Teambuilding Texel B.V. , statutair gevestigd te Gerritslanderdijkje 2, 1791 NB te Den Burg, ingeschreven bij de KVK onder handelsnummer: 69079188

Teambuilding Texel B.V. met handelsnamen: Texel Active, Groepsaccommodatie Bloem en Bos, Paintball Texel, mobiele klimrots, Klimmen EnZo (hierna te noemen: Opdrachtnemer) Opdrachtnemer is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Opdrachtgever, een klant die bij opdrachtnemer in de ruimste zin van het woord een dienst afneemt. Dit zijnde een losse activiteit, overnachting in de groepsaccommodatie of een volledig verzorgd bedrijfsuitje.

OVERWEGENDE DAT:
a. Opdrachtnemer voor Opdrachtgever werkzaamheden en/of diensten verricht;
b. Opdrachtgever daartoe aan Opdrachtnemer gegevens gaat verstrekken;
c. Deze gegevens vertrouwelijk zijn, althans vertrouwelijk behandeld dienen te worden;
d. Deze gegevens persoonsgegevens kunnen bevatten;
e. Deze gegevens voor Opdrachtnemer noodzakelijk zijn om een bepaalde overeengekomen werkzaamheden of diensten uit te voeren;

GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
Bij het gebruiken van onze website (online bestellen van activiteiten) verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
- NAW gegevens
- Telefoonnummer
- Factuuradres
- Emailadres

KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN:

Artikel 1. Onderwerp van de overeenkomst
Onderwerp van de overeenkomst is de levering van gegevens door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer, het maken van geheimhoudingsafspraken daaromtrent en het maken van verdere afspraken als deze gegevens ook persoonsgegevens bevatten.

Artikel 2. Geheimhouding

2.1.
De van Opdrachtgever of namens Opdrachtgever verkregen gegevens zullen door Opdrachtnemer niet aan derden worden verstrekt, tenzij er door de Opdrachtgever schriftelijk toestemming is verleend, of tenzij het voor de uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden noodzakelijk is.

2.2.
Opdrachtnemer draagt er zorg voor dat de gegevens aan personeel van Partijen alleen op need-to-know basis worden verstrekt, en dat de gegevens alleen worden verstrekt aan personeel dat belast is met het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden of diensten.

2.3.
Gedurende de periode dat Opdrachtnemer de hiervoor bedoelde gegevens onder zich heeft, dient zij de opslag van de gegevens adequaat te beveiligen. In ieder geval zodanig dat derden/personeel dat niet belast is met de uitvoering van overeengekomen werkzaamheden of diensten, geen toegang hebben tot de gegevens. Deze opslag dient daarnaast te voldoen aan relevante regelgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) indien er persoonsgegevens worden uitgewisseld.

Artikel 3. Persoonsgegevens

3.1.
Indien de gegevens ook persoonsgegevens betreffen gelden na volgende bepalingen van dit artikel. Opdrachtnemer wordt door Partijen beschouwd als de "Verwerker", en Opdrachtgever als de "Verantwoordelijke", als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

3.2.
Opdrachtnemer zal in het kader van de uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden en diensten de gegevens ten behoeve van Opdrachtgever verwerken, waarbij het Opdrachtnemer niet is toegestaan de van Opdrachtgever verkregen gegevens voor eigen doeleinden, anders dan overeengekomen, te verwerken en/of aan derden te verstrekken.

3.3.
Partijen zullen zorgdragen voor de naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder in ieder geval begrepen wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

3.4.
Opdrachtnemer legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico's die de verwerking en de aard van de te beschermen gegevens met zich meebrengen. De maatregelen zijn er mede op gericht onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

3.5.
Opdrachtgever is te allen tijde gerechtigd om gedurende de uitvoering van de overeenkomst de hiervoor genoemde maatregelen door een onafhankelijke deskundige te laten toetsen door middel van een audit. De kosten voor deze audit zijn voor Opdrachtgever.

3.6.
Opdrachtnemer mag in het kader van deze overeenkomst gebruik maken van een derde, zonder
voorafgaande toestemming van Opdrachtgever, op de voorwaarde dat Opdrachtnemer met de derde
gelijksoortige afspraken als in deze overeenkomst vervat, schriftelijk vastlegt, bijvoorbeeld door middel van een sub-verwerkersovereenkomst.

3.7.
Het is Opdrachtnemer niet toegestaan persoonsgegevens buiten de E.U./E.E.R. op te slaan en/of te hosten.

3.8.
Indien Opdrachtnemer vermoedt, of te weten is gekomen, dat de persoonsgegevens van Opdrachtgever gecompromitteerd zijn (security breach of datalek), of zijn geweest, meldt Opdrachtnemer dit zonder onredelijke vertraging aan Opdrachtgever.

3.9.
De persoonsgegevens die Opdrachtnemer verwerkt worden vernietigd na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijn en/of op verzoek van de Opdrachtgever.

3.10
Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Geschillen voortvloeiende uit deze overeenkomst worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Opdrachtgever

LINKS NAAR WEBSITES EN COOKIES VAN ANDEREN
Onze websites bevatten hyperlinks naar websites van andere partijen. Opdrachtnemer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Evenmin is Opdrachtnemer verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op deze websites.

RECLAME
Wij kunnen u naast de informatie op onze website ook op de hoogte brengen van nieuwe producten en diensten:
- Per post
- Per e-mail
- Per telefoon

WIJZINGINGEN
Opdrachtnemer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij adviseren u daarom regelmatig deze privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

U kunt uw gegevens altijd opvragen, zo nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen. Neemt u hiervoor en voor andere vragen over ons privacy beleid gerust contact met ons op.

E-mail: info@teambuildingtexel.nl

Den Burg, 22 mei 2018

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
7 maanden geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Sophie Brugemann
2 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
4 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
2 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Justine Siffels
3 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie