Door de jaren heen heeft Teambuilding Texel de meest uiteenlopende evenementen en bedrijfsuitjes op Texel mogen organiseren. Dit voor de overheid, bedrijfsinstellingen, verenigingsleven, particulieren en famliies.  Van de lokale kruidenier tot de multinational!

Door de jaren heen hebben we ook enkele prachtige evenementen mogen opzetten, enkele voorbeelden zijn:
- Beach Obstacle Run Texel
- Op de haven (muziekfeest met 4000 bezoekers & artiesten als: BLOF & Racoon)
- Super Sunday Texel
- Waanzin Texel
- Vliegerfestival Texel

Maar ook voor overheid & bedrijven hebben we enkele prachtige evenementen mogen organiseren:
- Mountainbike race op Texel
- Alternatieve diploma uitreiking met meer dan 300 geslaagden in Corona tijd

Wilt u iets bijzonders? Neem dan contact met ons op en wie weet komen we samen tot een prachtig concept!

Jarenlange ervaring

Maatwerk events

incompany & publieksevenementen

Suggesties activiteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.