Logo teambuilding texel

De leukste activiteiten op Texel!

 • BOOG.jpg
 • teambuildingtexel_6kamp_11.jpg
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_3.jpg
 • geo.jpg
 • teambuildingtexel_klimmen-klimpark_2.JPG
 • footgolf.jpg
 • teambuildingtexel_vrijgezellenfeest_1.JPG
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_2.jpg
 • teambuildingtexel_bubble-voetbal_2.jpg
 • Image_4.JPG
 • zeilen.jpg
 • IMG_1715.jpg

Teambuilding Texel biedt de meest uiteenlopende sportieve activiteiten op Texel aan. Een overzicht van alle activiteiten vind je bovenaan in het menu. Van een tandempuzzeltocht tot klimmen in het klimpark, bij ons ben je aan het juiste adres!

Op zoek naar leuke activiteiten op Texel?

De activiteiten die wij aanbieden zijn zeer divers. Eigenlijk bieden wij voor elke leeftijdscategorie, elke doelgroep en alle interesses leuke activiteiten op Texel.

Actief op Texel

Met één van onze strandactiviteiten?

Onze strandactiviteiten vinden standaard plaats bij onze accommodatie op het strand bij paal 9 in Den Hoorn. In overleg kunnen we deze activiteiten natuurlijk ook op andere locaties op Texel organiseren. Wil je meer informatie hierover? Neem dan even contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht? Informeer naar de vele mogelijkheden en wij helpen je graag verder!

Al onze activiteiten

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag is de nieuwste activiteit bij Teambuilding Texel! Een spannend, snel en leuk spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog in verschillende series van eliminatie spellen.

Boogschieten

Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning. Wij leren je de oervorm van het boogschieten met een recurve boog!

Brandingkajakken en raften

Brandingkajakken en raften

Met vrienden, familie of collega’s de woeste golven van Texel bedwingen? Doe dit met de combinatie: brandingkajakken en raften op Texel.

Bubble voetbal

Bubble voetbal

Bubble voetbal is de nieuwste rage op voetbalgebied. Een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud. Wanneer je Bubble voetbal speelt, nemen alle spelers plaats in een opblaasbaar pak.

Citygame: De Erfenis

Citygame: De Erfenis

Strijd om de erfenis! Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro! Twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Citygame: Jacht om de Macht

Citygame: Jacht om de Macht

Jacht naar de Macht is een spannend spel wat gebruik maakt van uw oplettendheid, kennis en tactisch inzicht!

Citygame: The Target

Citygame: The Target

The Target! Het nieuwste en spannendste spel bij Teambuilding Texel. Ga samen met jou politieteam de strijd aan met de misdadigers op het eiland.

Denk&Doen

Denk&Doen

Tijdens dit 2 uur durende programma worden jullie samenwerkingsvaardigheden tot het uiterste op de proef gesteld. Zowel voor de denkers als de doeners is dit een ideale activiteit.

Dropping

Dropping

Gedropt in een of meerdere groepen in de Texelse dennen. Aan de hand van een kaart en kompas gaan jullie op zoek naar het eindpunt. Maar eerst moeten jullie dat “checkpoint” nog vinden!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Overleven aan de Texelse kust. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld dat specifiek gericht is op teambuilding.

Fietspuzzeltocht op de tandem

Fietspuzzeltocht op de tandem

Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.

​FOOTgolf

​FOOTgolf

FOOTgolf wordt met je voeten gespeeld. Je trapt de voetbal vanaf het aftrappunt de baan op richting ‘the Flag’. Doel van het spel is dat je de bal in zo min mogelijk trappen - langs diverse obstakels en hindernissen -

Ik hou van Holland diner

Ik hou van Holland diner

Tijd voor het uitje van het jaar: “k hou van Holland, maar nog meer van Texel!" Tussen de gangen door met je team de meeste punten halen.

Klimmen in het klimpark

Klimmen in het klimpark

Een avontuur voor jong en oud! Klimmen EnZo is hét klimpark van Teambuilding Texel op het prachtige vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit prachtige avontuur op hoogte!

Ontmasker de Mol

Ontmasker de Mol

Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in jouw groep naar boven haalt.

Oud Hollandse spelletjes

Oud Hollandse spelletjes

Een paar jaar terug in de tijd? En dat op Texel met onze oud Hollandse spelletjes. We beschikken over meer dan 12 spellen waar u zeker een paar leuke uurtjes mee zal beleven.

Mega SUP

Mega SUP

Stand Up Paddleboarden, afgekort suppen, is de nieuwste rage op het water en groeit snel in populariteit. Probeer dit nu in teamverband op een mega SUP!

Mountainbiken

Mountainbiken

Texel heeft een prachtige natuur en een uitdagend mountainbikepad door de Texelse Dennen, met diverse heuvels en afdalingen. Het mountainbiken is geschikt voor jong en oud.

Paintball Texel

Paintball Texel

Paintball op Texel! De meest uitdagende en stoere activiteit tijdens het uitje met je familie, vrienden, het bedrijf of tijdens je vrijgezellenfeest!

Paintball voor kids

Paintball voor kids

Ben je niet bang en durf je ons paintballveld te betreden? Bij ons kun je terecht voor kinderpaintball van 8 tot en met 15 jaar oud.

Powerkiten

Powerkiten

Na een korte en bondige instructie kunnen de kites al snel de lucht in. Hier krijg je de beginselen van het vliegeren onder de knie en enkele momenten later vlieger je de kite door de powerzone.

Ribvaren

Ribvaren

Samen met de familie, het bedrijf of je vrienden een speciale en spectaculaire dag beleven? Ga dan Ribvaren!

Solextocht

Solextocht

Het eiland verkennen op een ludieke en originele manier? Kies dan voor een solextocht. Onderweg zwaaien en lachen de mensen naar je.

Strandzeilen

Strandzeilen

Zin in iets actiefs waarbij je de wind om je oren voelt razen? Op Texel kun je heel goed strandzeilen! In een ingenieuze strandzeilwagen met daarop een zeil tot wel 5,5 m2, bereik je al gauw verbluffende snelheden.

Survivalbaan

Survivalbaan

Een survivalbaan op Texel? Een prachtige plek om de fysieke gesteldheid van jouw gezelschap te testen. Onder leiding van onze personal trainer, beginnen we met een uitgebreide warming up, lopen we de baan door en eindigen we met een teamcompetitie.

Zeskamp

Zeskamp

Samenwerken buiten de werkvloer zorgt voor een goede teamspirit. Willen jij en je collega's elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Dan is de zeskamp ideaal.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018