Activiteiten op Texel

Actief op Texel met een groep

Het gehele jaar rond organiseert Teambuilding Texel de meest uiteenlopende sportieve activiteiten op en rondom Texel. Dit doen wij voor groepen vanaf 10 personen. De minimumaantallen voor een activiteit vindt je bij betreffende activiteit zelf.

Met 4 vaste locaties, en meer dan 20 verschillende activiteiten hebben we voor iedere doelgroep een passende activiteit. 

Activiteiten vanaf 1 persoon

Sommige activiteiten van ons zijn al vanaf 1 persoon te boeken. Voor deze activiteiten hebben wij een aparte website: TexelActive.nl

Deze activiteiten bieden wij aan op vaste dagen en tijden. De beschikbaarheid is te vinden bij betreffende activiteit, als je op het knopje direct reserveren drukt.

SINDS
2007

300+
UITJES PER JAAR

16000+
DEELNEMERS PER JAAR

Onze activiteiten

Archery Tag

Archery Tag is een spannend, snel en leuk spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog in verschillende series van eliminatie spellen.

v.a. 12 Personen | €17,50 p.p.

Beach challenge

Onze meest geboekte zeskamp, en dit op het Texelse strand. Met het zand tussen je tenen ga je de strijd aan tegen de elementen en uiteraard je tegenstanders.

v.a. 12 Personen | €27,50 p.p.

Blokarten

Zeilend over het Texelse strand bij de Blokart specialist van Texel!

v.a. 10 Personen | €35 p.p.

Boog-, buks- en blaaspijpschieten

Altijd al eens een schietsport willen beoefenen? Dit is je kans! Maak kennis met deze drie prachtige schietsporten! Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen bezig is en ieder uiteindelijk zijn eigen favoriet kan kiezen.

v.a. 12 Personen | €22,50 p.p.

Brandingkajakken en -raften

Bedwing de woeste golven van de Noordzee tijdens de combinatie branding kajakken en raften op Texel!

v.a. 12 Personen | €35,00 p.p.

Bubbel voetbal

Bubble voetbal is een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud.

v.a. 12 Personen | €17,50 p.p.

Citygames

Citygames op Texel? Wat zijn dat? Citygames zijn interactieve spellen op de tablet. Elk team is uitgerust met een tablet waarmee diverse opdrachten uitgevoerd moeten.

v.a. 12 Personen | €27,50 p.p.

Crazy 88

Een krankzinnige, spannende en vooral komische City Rally tussen verschillende teams op Texel!

v.a. 12 Personen | €25 p.p.

Expeditie Robinson

Overleven aan de Texelse kust. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een Expeditie Robinson op Texel ontwikkeld.

v.a. 12 Personen | €27,50 p.p.

Fietspuzzeltocht

Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.

v.a. 12 Personen | €27,50 p.p.

Highland games

Vanuit Schotland overgewaaid naar Texel. De Highland games... Nu is de taak aan jullie om te bewijzen wat jullie waard zijn binnen de groep!

v.a. 16 Personen | €27,50 p.p.

Klimpark

Een avontuur voor jong en oud! Klimmen EnZo is hét klimpark van Teambuilding Texel op het prachtige vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit prachtige avontuur op hoogte!

v.a. 12 Personen | €18 p.p.

Mountainbiken

Texel heeft een prachtige natuur en een uitdagend mountainbikepad door de Texelse Dennen, met diverse heuvels en afdalingen.

v.a. 12 Personen | €45,00 p.p.

Ontmasker de mol

Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in jouw groep naar boven haalt. Wie vertrouw je? En wie durf je tijdens dit uitje op Texel opdrachten uit te laten voeren namens jouw groep?

v.a. 12 Personen | €25,00 p.p.

Powerkiten

Ervaar de krachten van de wind op het Texelse strand! Na een korte en bondige instructie kunnen de kites al snel de lucht in en enkele momenten later vlieger je de kite van links naar rechts en door de powerzone.

v.a. 10 Personen | €25 p.p.

Solex rijden

Het eiland verkennen op een ludieke en originele manier? Kies dan voor het solex rijden op Texel!

v.a. 12 Personen | €45,00 p.p.

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor je (bedrijfs)uitjes en/of sportieve activiteit ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en).

Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. We beschikken op Texel over 4 vaste locaties en indien gewenst en mogelijk voeren we deze op elke gewenste locatie uit.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sophie Brugemann
6 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Elmar Kuenenger
2 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie