Logo teambuilding texel

De leukste activiteiten op Texel!

 • teambuildingtexel_6kamp_11.jpg
 • BOOG.jpg
 • raften.jpg
 • zeilen.jpg
 • 3.jpg
 • teambuildingtexel_bubble-voetbal_2.jpg
 • image-2017-02-21.jpg
 • 20170303_113147.jpg
 • IMG_1715.jpg
 • Toren rechts, 2 verdiepingen.jpg
 • teambuildingtexel_klimmen-klimpark_2.JPG
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_3.jpg
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_2.jpg
 • geo.jpg
 • teambuildingtexel_vrijgezellenfeest_1.JPG
 • Image_4.JPG

Teambuilding Texel biedt de meest uiteenlopende sportieve activiteiten op Texel aan. Een overzicht van alle activiteiten vind je bovenaan in het menu. Van Blokarten op het strand tot klimmen in het klimpark, bij ons ben je aan het juiste adres!


Op zoek naar leuke activiteiten op Texel?

De activiteiten die wij aanbieden zijn zeer divers. Eigenlijk bieden wij voor elke leeftijdscategorie, elke doelgroep en alle interesses leuke activiteiten op Texel.

Actief op Texel

Met één van onze strandactiviteiten?
Onze strandactiviteiten vinden standaard plaats bij onze accommodatie op het strand bij paal 9 in Den Hoorn. In overleg organiseren we onze activiteiten op elke gewenste locatie.  Neem dan even contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?
Informeer naar de vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten op Texel en wij helpen je graag verder!

 

Al onze activitieten op Texel

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag is de nieuwste activiteit bij Teambuilding Texel! Een spannend, snel en leuk spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog in verschillende series van eliminatie spellen.

Blokarten

Blokarten

Zin in iets actiefs waarbij je de wind om je oren voelt razen? Op Texel kun je heel goed blokarten! In een ingenieuze wagen met daarop een zeil tot wel 5,5 m2, bereik je al gauw verbluffende snelheden.

Boog- Buks- Blaaspijpschieten

Boog- Buks- Blaaspijpschieten

Altijd al eens een schietsport willen beoefenen? Dit is je kans! Maak kennis met deze drie prachtige schietsporten!

Brandingkajakken en raften

Brandingkajakken en raften

Met vrienden, familie of collega’s de woeste golven van Texel bedwingen? Doe dit met de combinatie: brandingkajakken en raften op Texel.

Bubble voetbal

Bubble voetbal

Bubble voetbal is de nieuwste rage op voetbalgebied. Een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud. Wanneer je Bubble voetbal speelt, nemen alle spelers plaats in een opblaasbaar pak.

Citygames

Citygames

Citygames op Texel! Ga als politie op pad om de gangsters van Texel te vangen! Of geef binnen 2 uur tijd 1 miljoen euro uit tijdens een strijd om de Erfenis!

Crazy 88

Crazy 88

Een krankzinnige, spannende en vooral komische City Rally tussen verschillende teams. Een doorgedraaid eilandspel met niet 88, maar 15 doldwaze opdrachten op het eiland.

Dropping

Dropping

Gedropt in een of meerdere groepen in de Texelse dennen. Aan de hand van een kaart en kompas gaan jullie op zoek naar het eindpunt. Maar eerst moeten jullie dat “checkpoint” nog vinden!

Escape op locatie

Escape op locatie

Wij hebben een Escape op locatie ontwikkeld die op bijna elke locatie opgebouwd kan worden. Jullie eigen ruimte is veranderd, maar kun jij ontdekken wat er precies is veranderd? Weten jullie door middel van verschillende opdrachten binnen 60 minuten de

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Overleven aan de Texelse kust. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld dat specifiek gericht is op teambuilding.

Fietspuzzeltocht op de tandem

Fietspuzzeltocht op de tandem

Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.

​FOOTgolf

​FOOTgolf

FOOTgolf wordt met je voeten gespeeld. Je trapt de voetbal vanaf het aftrappunt de baan op richting ‘the Flag’. Doel van het spel is dat je de bal in zo min mogelijk trappen - langs diverse obstakels en hindernissen -

Highland Games

Highland Games

NIEUW bij Teambuilding Texel: Highland Games! Waag je aan een oude Schotse traditie en ervaar een klein beetje Schotland op Texel. Bewijs wat jullie waard zijn binnen de groep...

Klimmen in het klimpark

Klimmen in het klimpark

Een avontuur voor jong en oud! Klimmen EnZo is hét klimpark van Teambuilding Texel op het prachtige vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit prachtige avontuur op hoogte!

Klootschieten

Klootschieten

Klootschieten is een eeuwenoude sport en wordt waarschijnlijk al sinds de 13de eeuw gespeeld. Rond 1500 werd het spel in heel Nederland gespeeld, tegenwoordig komt de sport veel voor in Drenthe en Overijssel.

Mountainbiken

Mountainbiken

Texel heeft een prachtige natuur en een uitdagend mountainbikepad door de Texelse Dennen, met diverse heuvels en afdalingen. Het mountainbiken is geschikt voor jong en oud.

Offroad e-skaten

Offroad e-skaten

Offroad e-skaten; de nieuwste rage op skateboard gebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden. En nu ook de nieuwste activiteit op Texel! Kom jij het uit proberen?

Ontmasker de Mol

Ontmasker de Mol

Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in jouw groep naar boven haalt.

Paintball

Paintball

Paintball op Texel! De meest uitdagende en stoere activiteit tijdens het uitje met je familie, vrienden, het bedrijf of tijdens je vrijgezellenfeest!

Powerkiten

Powerkiten

Na een korte en bondige instructie kunnen de kites al snel de lucht in. Hier krijg je de beginselen van het vliegeren onder de knie en enkele momenten later vlieger je de kite door de powerzone.

Ribvaren

Ribvaren

Samen met de familie, het bedrijf of je vrienden een speciale en spectaculaire dag beleven? Ga dan Ribvaren!

Solex rijden

Solex rijden

Het eiland verkennen op een ludieke en originele manier? Kies dan voor een solexrally!

Surfen

Surfen

Met vrienden, familie of collega’s eens op een andere manier de Noordzee verkennen? Doe dit dan Surfend! Golfsurfen, suppen of een MEGA Sup!

Survivalbaan

Survivalbaan

Een survivalbaan is prachtige plek om de fysieke gesteldheid van jouw gezelschap te testen. Onder leiding van onze personal trainer, beginnen we met een uitgebreide warming up, lopen we de baan door en eindigen we met een teamcompetitie.

Zeskamp

Zeskamp

Samenwerken buiten de werkvloer zorgt voor een goede teamspirit. Willen jij en je collega's elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Dan is de zeskamp ideaal.

Escape Room @ Home

Een escape room voor thuis. Voor nagenoeg alle soorten groepen en leeftijden.

Geocaching

Geocaching

Wie jarig is deelt uit. Kom nu jouw gratis GPS bij ons lenen om alle schatten op Texel te vinden!

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

 • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
 • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
 • De 1.5 meter samenleving doen we samen
 • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
 • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,50 per paar.
 • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement