Een familieuitje organiseren naar Texel? Geen zin om alles zelf uit te zoeken? Teambuilding Texel stelt graag een compleet uitje voor jullie samen! Onderaan deze pagina staan een aantal suggesties voor de leukste activiteiten om te doen met de familie. Voor jong en oud! 

De leukste activiteiten voor de hele familie

Ondek wat je allemaal voor sportieve of minder sportieve activiteiten kunt doen met de famlie. Naast deze leuke activiteiten kunnen we ook opzoek naar naar een leuke locatie waar jullie kunnen lunchen of dineren. 

Ontdek hieronder de leukste activiteiten om te doen tijdens een familieuitje.

In de vakantie op Texel met de familie? 

In de voorjaars- mei- of zomer- of herfstvakantie op Texel met de familie? Of alleen met het gezin? Ontdek dan de leukste sportieve activiteiten die bijna dagelijkst te doen zijn bij Texel Acitve. Deze activiteiten kun je direct online boeken! 

 

Voor jong & oud

offerte op maat gemaakt

Sportief of niet

De leukste activiteiten voor families

Iets minder sportieve familie? Maar wel gek op spelletjes en lekker fanatiek?! 
Ontdek dan een van deze activiteiten

De leukste sportieve activiteiten

Meer opzoek naar een sportieve invulling van jullie familie uitje? Kies dan een van deze activiteiten

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie