Een familieuitje organiseren naar Texel? 
Geen zin om alles zelf uit te zoeken?
Teambuilding Texel stelt graag een compleet uitje voor u samen! Onderaan deze pagina staan een aantal suggesties voor de leukste activiteiten om te doen met de familie. Voor jong en oud! 

De leukste activiteiten voor de hele familie

Ondek wat u allemaal voor sportieve of minder sportieve activiteiten kunt doen met de famlie. Naast deze leuke activiteiten kunnen we ook opzoek naar naar een leuke locatie waar u kunt lunchen of dineren. 

Ontdek hieronder de leukste activiteiten om te doen tijdens een familieuitje.

In de vakantie op Texel met de familie? 

In de voorjaars- mei- of zomer- of herfstvakantie op Texel met de familie? Of alleen met het gezin? Ontdek dan de leukste sportieve activiteiten die bijna dagelijkst te doen zijn bij Texel Acitve. Deze activiteiten kunt u direct online boeken! 

 

Voor jong & oud

offerte op maat gemaakt

Sportief of niet

De leukste activiteiten voor families

Iets minder sportieve familie? Maar wel gek op spelletjes en lekker fanatiek?! 
Ontdek dan een van deze activiteiten

De leukste sportieve activiteiten

Meer opzoek naar een sportieve invulling van jullie familie uitje? Kies dan een van deze activiteiten

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie