Afdelingsuitje op Texel

Met je afdeling op uitje naar Texel? Wij helpen je graag met het op maat maken van een afdelingsuitje naar Texel! 

Het succes van je afdelingsuitje op Texel is afhankelijk van het maken van de juiste keuzes. Wij helpen hier graag bij en maken een offerte volledig op maat. Hierbij kijkend naar het gestelde budget, gewenste tijdsschema, activiteiten en locaties op het eiland. 

Laat ons jouw wensen weten en wij gaan voor je aan de slag! 

De leukste activiteiten voor een afdelingsuitje

Of je nu met een groot of klein team naar Texel komt, Teambuilding Texel heeft diverse leuke activiteiten voor elk afdelingsuitje.
Hieronder vind je een greep uit de activiteiten die we kunnen aanbieden:

 

Doe hieronder nog meer insipratie op om je afdelingsuitje op Texel compleet te maken


Wij helpen je graag verder

Enthousiast geworden over een afdelingsuitje naar Texel? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het invullen van een compleet afdelingsuitje naar Texel.

Vrijblijvende offerte

voor ieder wat wils

voor elk budget

Actief tijdens je afdelingsuitje

Hier vind je een greep uit de activiteiten die je kunt doen tijdens een afdelingsuitje op Texel.

Benieuwd naar nog meer activiteiten? Klik dan hier.

De gastronomie van Texel

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat je allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Overnachten op Texel

Voor een verblijf op Texel is de keuze reuze. Van een gezellig groepsaccommodatie tot overnachten in een tent of baan je in luxe in een van de prachtige Hotels die het eiland te bieden heeft. 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie