Algemene voorwaarden Teambuilding Texel

Indien na overeenkomst in de vorm va offerte of online boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kunt u dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de arrangementsdatum uitsluitend schriftelijk aan ons doorgeven.

Deze uiteindelijke groepsgrootte is bepalend voor de eindfactuur. Er kan kosteloos geannuleerd worden, tot een maximum van 20% van het aantal opgegeven deelnemers met in acht name van het minimum aantal deelnemers.

Indien het daadwerkelijke aantal deelnemers groter blijkt te zijn dan de opgave. Zal Teambuilding Texel haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen u echter niet de garantie geven met meer deelnemers te kunnen participeren aan de geboekte activiteit of arrangement.  

Annuleringsvoorwaarden
a.     tot 56 dagen voor aanvang: de aanbetaling, zijnde minimaal 10% van de arrangementsprijs
b.     van 56 tot 42 dagen voor aanvang: 25% van de arrangementsprijs
c.     van 42 tot 21 dagen voor aanvang: 50% van de arrangementsprijs
d.     van 21 tot 5 dagen voor aanvang: 75% van de arrangementsprijs
e.     binnen 5 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de arrangementsprijs.
Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wijzigingen in programma
Indien er na totstandkoming van een overeenkomst wijzigingen in het programma moeten worden aangebracht. Zullen wij voor de duur dat wij hier mee bezig zijn ons uurtarief á €45,00 p.u. rekenen. Dit geld zowel voor de uitvoer als in de voorbereiding.

Oeps verslapen…. Of de boot gemist
Bij te laat verschijnen van de opdrachtgever op de afgesproken aanvangstijd is het aan Teambuilding Texel om te bepalen of en hoe de tijden van het arrangement of activiteit aangepast dienen te worden.

Weersomstandigheden
In principe gaan de activiteiten van Teambuilding Texel altijd door, ook bij slecht weer.  Echter bij weersomstandigheden waarbij de gereserveerde activiteit of arrangement geen doorgang kan vinden. Zullen we altijd een alternatief (buiten) programma aanbieden.

Nacalculatie
Drankjes en/of eventuele extra’s die niet opgenomen zijn in de offerte dienen door de groep zelf ter plekke te worden afgerekend. Indien dit op nacalculatie gebeurd zal Teambuilding Texel hier 7,5% administratie kosten over verrekenen.

 

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie