Algemene voorwaarden Teambuilding Texel

Indien na overeenkomst in de vorm va offerte of online boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kunt u dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de arrangementsdatum uitsluitend schriftelijk aan ons doorgeven.

Deze uiteindelijke groepsgrootte is bepalend voor de eindfactuur. Er kan kosteloos geannuleerd worden, tot een maximum van 20% van het aantal opgegeven deelnemers met in acht name van het minimum aantal deelnemers.

Indien het daadwerkelijke aantal deelnemers groter blijkt te zijn dan de opgave. Zal Teambuilding Texel haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen u echter niet de garantie geven met meer deelnemers te kunnen participeren aan de geboekte activiteit of arrangement.  

Annuleringsvoorwaarden
a.         tot 56 dagen voor aanvang: de aanbetaling, zijnde minimaal 10% van de arrangementsprijs
b.         van 56 tot 42 dagen voor aanvang: 25% van de arrangementsprijs
c.         van 42 tot 21 dagen voor aanvang: 50% van de arrangementsprijs
d.         van 21 tot 5 dagen voor aanvang: 75% van de arrangementsprijs
e.         binnen 5 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de arrangementsprijs.
Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Voorwaarden met betrekking tot een pandemie
Als ten tijde van het evenement overheidsmaatregelen van kracht zijn in verband met bijvoorbeeld pandemieën, epidemieën, etc. dan geldt het volgende op het moment van annulering;
- Tot 14 dagen van tevoren kan het evenement zonder extra kosten worden verplaatst naar een datum later in hetzelfde jaar, of 1 jaar later.
- Binnen 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan er nog steeds worden verplaatst, echter berekenen wij alleen de tot dan toe werkelijk gemaakte kosten extra door. Dit verschilt van partij tot partij. Hieronder vallen personeelskosten, inkoop horeca indien verder onverkoopbaar en extern ingekochte diensten. Dit wordt op dat moment berekend.
- Voor een volledige annulering binnen 1 maand voorafgaande aan het evenement (zonder te verplaatsen dus) zullen wij 25% van de totale kosten in rekening moeten brengen.​​​​​​​​​​​​​​

Wijzigingen in programma
Indien er na totstandkoming van een overeenkomst wijzigingen in het programma moeten worden aangebracht. Zullen wij voor de duur dat wij hier mee bezig zijn ons uurtarief á €55,00 p.u. rekenen.

Oeps verslapen…. Of de boot gemist
Bij te laat verschijnen van de opdrachtgever op de afgesproken aanvangstijd is het aan Teambuilding Texel om te bepalen of en hoe de tijden van het arrangement of activiteit aangepast dienen te worden.

Weersomstandigheden
In principe gaan de activiteiten van Teambuilding Texel altijd door, ook bij slecht weer.  Echter bij weersomstandigheden waarbij de gereserveerde activiteit of arrangement geen doorgang kan vinden. Zullen we altijd een alternatief (buiten) programma aanbieden.

Nacalculatie
Drankjes en/of eventuele extra’s die niet opgenomen zijn in de offerte dienen door de groep zelf ter plekke te worden afgerekend. Indien dit op nacalculatie gebeurd zal Teambuilding Texel hier 7,5% administratie kosten over verrekenen.

​​​​​​​

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie