Een compleet dagje Texel

Een dagje naar Texel? En wat gaan we dan doen op Texel? Wij organiseren bijna dagelijks de leukste sportieve activitieten op Texel om je dagje Texel compleet te maken! 

Ben je niet met een groep dan vind je een volledig overzicht van deze activiteiten op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active
Mocht je niet alleen sportieve activiteiten willen doen? Dan kun je ook kijken op Dagje Texel

Op Dagje Texel kun je ook fietsen huren, waarje dan een gratis fietspuzzeltocht bij krijgt! Of boek een Ticket voor de Bruuzer en race mee over de waddenzee opzoek naar zeehonden! Ook vind je hier informatie over Ecomare of het Juttersmuseum. Zo stel je op 1 website je complete dagje Texel samen. 

Ontdek onze sportieve activiteiten

Toch hebben we hieronder onze sportieve activiteiten voor je opgenoemd die te boeken zijn via Texel Acitve, wanneer je alleen of met een klein groepje tot 8 personen naar Texel komt. 

Nieuw! 

In 2021 bieden wij bij Texel Active de volgende nieuwe en unieke activiteiten in Nederland aan:

 

Boek hier jou dagje Texel 

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is op Texel verwijzen we je graag naar de website van Texel Active. Hier kan je gemakkelijk & snel je activiteit online boeken. Een compleet dagje Texel boek je via Dagje Texel. 

Alvast heel veel plezier op Texel!

Losse activiteiten

compleet dagje

zelf in te vullen

Sportieve activiteiten

Ontdek hier wat er te doen is aan sportieve activiteiten op Texel! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie