Een compleet dagje Texel

Een dagje naar Texel?
En wat gaan we dan doen op Texel? Wij organiseren bijna dagelijks de leukste sportieve activitieten op Texel om je dagje Texel compleet te maken! 

Bent u niet met een groep dan vind u een volledig overzicht van deze activiteiten op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active
Mocht u niet alleen sportieve activiteiten willen doen? Dan kunt u ook kijken op Dagje Texel

Op Dagje Texel kunt u ook fietsen huren, waarje dan een gratis fietspuzzeltocht bij krijgt! Of boek een Ticket voor de Bruuzer en race mee over de waddenzee opzoek naar zeehonden! Ook vind u hier informatie over Ecomare of het Juttersmuseum. Zo stelt u op 1 website je complete dagje Texel samen. 

Ontdek onze sportieve activiteiten

Toch hebben we hieronder onze sportieve activiteiten voor uw opgenoemd die te boeken zijn via Texel Acitve, wanneer u alleen of met een klein groepje tot 8 personen naar Texel komt. 

Nieuw! 

In 2021 bieden wij bij Texel Active de volgende nieuwe en unieke activiteiten in Nederland aan:

 

Boek hier jou dagje Texel 

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is op Texel verwijzen we u graag naar de website van Texel Active. Hier kunt u gemakkelijk & snel uw activiteit online boeken. Een compleet dagje Texel boekt u via Dagje Texel. 

Alvast heel veel plezier op Texel!

Losse activiteiten

compleet dagje

zelf in te vullen

Sportieve activiteiten

Ontdek hier wat er te doen is aan sportieve activiteiten op Texel! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie