Een compleet dagje Texel

Een dagje naar Texel?
En wat gaan we dan doen op Texel? Wij organiseren bijna dagelijks de leukste sportieve activitieten op Texel om je dagje Texel compleet te maken! 

Bent u niet met een groep dan vind u een volledig overzicht van deze activiteiten op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active
Mocht u niet alleen sportieve activiteiten willen doen? Dan kunt u ook kijken op Dagje Texel

Op Dagje Texel kunt u ook fietsen huren, waarje dan een gratis fietspuzzeltocht bij krijgt! Of boek een Ticket voor de Bruuzer en race mee over de waddenzee opzoek naar zeehonden! Ook vind u hier informatie over Ecomare of het Juttersmuseum. Zo stelt u op 1 website je complete dagje Texel samen. 

Ontdek onze sportieve activiteiten

Toch hebben we hieronder onze sportieve activiteiten voor uw opgenoemd die te boeken zijn via Texel Acitve, wanneer u alleen of met een klein groepje tot 8 personen naar Texel komt. 

Nieuw! 

In 2021 bieden wij bij Texel Active de volgende nieuwe en unieke activiteiten in Nederland aan:

 

Boek hier jou dagje Texel 

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is op Texel verwijzen we u graag naar de website van Texel Active. Hier kunt u gemakkelijk & snel uw activiteit online boeken. Een compleet dagje Texel boekt u via Dagje Texel. 

Alvast heel veel plezier op Texel!

Losse activiteiten

compleet dagje

zelf in te vullen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte op Vraag vrijblijvende offerte op

Doe uw aanvraag voor uw bedrijfsuitje via de knop hier boven!

Sportieve activiteiten

Ontdek hier wat er te doen is aan sportieve activiteiten op Texel! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie