Bedrijfsuitje Texel op maat

Het succes van uw bedrijfsuitje naar Texel is afhankelijk van het maken van de juiste keuzes.
Beschikken van lokale kennis en kunde is onontbeerlijk, en die kennis en kunde is nou precies waar Teambuilding Texel u graag mee helpt.

Een bedrijfsuitje op maat

Wij helpen u graag met het compleet maken van een onvergetelijk bedrijfsuitje op Texel. Geheel op maat en naar wens gemaakt.
Van leuke activiteiten tot aan catering en een overnachting. Laat door ons u complete uitje verzorgen.
Doe hieronder inspiratie op en vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan.

De leukste activiteiten voor bedrijfsuitjes

Hieronder vind u een greep van de leuskte activiteiten die u kunt doen tijdens een bedrijfsuitje op Texel:

 

Natuurlijk hebben we nog veel meer sportieve en minder sportieve activiteiten die met groepen gedaan kunnen worden.
Neem gerust een kijken bij al onze activiteiten en laat u inspireren.

vrijblijvende offerte

op maat gemaakt

voor kleine en grote groepen

Activiteiten voor elk bedrijfsuitjes

Dit is slechts een greep van activiteiten die gedaan kunnen worden tijdens je bedrijfsuitje op Texel...

Hoe komen we op Texel?

De reis naar Texel toe kan al een beleving zijn!
Ondek hier wat de mogelijkheden zijn.

De gastronomie van Texel

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat je allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Vervoer op Texel

Hoe gaat je je verplaatsen op het eiland? 

Daar zijn veel verschillende manieren voor! Ontdek ze hier.

Overnachten op Texel

Voor een verblijf op Texel is de keuze reuze. Van een gezellig groepsaccommodatie tot overnachten in een tent of baan je in luxe in een van de prachtige Hotels die het eiland te bieden heeft. 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie