Incentive op Texel

Om uw team te belonen met de behaalde targets is er natuurlijk niets uniekers dan een trip naar Texel.
Laat u verrassen door ons!

Wij zorgen voor een geslaagd uitje naar Texel die niet snel zal worden vergeten.
Naast de leukste activiteiten, bieden wij ook compleet verzorgde arrangementen aan inclusief catering en overnachting. 
Wij helpen u graag verder met een offerte op maat. 

Beleef de Incentive activiteiten op Texel

Tijdens een incentive op Texel mogen gave activiteiten natuurlijk niet ontbreken! Ontdek hier welke activiteiten u kunt beleven op Texel:

 

Enthousiast geworden over een incentive naar Texel?

We helpen u graag verder met het invullen van een passend uitje naar Texel.
Hierbij houden we rekening met het gestelde budget, een passende invulling van het programma en eventuele verder doelstellingen. 

Doe hieronder inspiratie op voor uw incentive op Texel en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

vrijblijvende offerte

op maat gemaakt

voor elk budget

Hoe komen we op Texel?

De reis naar Texel toe kan al een beleving zijn!
Ondek hier wat de mogelijkheden zijn.

De leukste activiteiten

Beleef de leukste activiteiten tijdens een incentive op Texel.

 

Dit is slechts een greep wat wij allemaal te bieden hebben. Kijk voor nog meer activiteiten hier voor een volledig overzicht. 

Bijzonder op Texel...

 

Ondek hier wat je nog meer aan bijzonderheden valt te beleven op Texel! 
Organiseer een leuk strandfeest, maak een tandemsprong of rondvlucht boven Texel!

De gastronomie van Texel

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat je allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Laura Wientjes
2 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Lieke
2 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
2 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Kevin Gorjan
3 jaar geleden

Samen met mijn vrouw hebben wij deelgenomen aan blokarten. Het was een echt een fijne namiddag! Goed georganiseerd en goede hulp tijdens de activiteit. De groep was na een paar keer proberen er helemaal mee weg. Achteraf kregen we ook nog een bericht met allemaal foto’s en video’s zodat we er toch nog een leuke herinnering aan over houden! Top activiteit en zeker een aanrader 👌

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie