Incentive op Texel

Om je team te belonen met de behaalde targets is er natuurlijk niets uniekers dan een trip naar Texel. Laat je verrassen door ons!

Wij zorgen voor een geslaagd uitje naar Texel die niet snel zal worden vergeten. Naast de leukste activiteiten, bieden wij ook compleet verzorgde arrangementen aan inclusief catering en overnachting.  Wij helpen je graag verder met een offerte op maat. 

Beleef de Incentive activiteiten op Texel

Tijdens een incentive op Texel mogen gave activiteiten natuurlijk niet ontbreken! Ontdek hier welke activiteiten je kunt beleven op Texel:

 

Enthousiast geworden over een incentive naar Texel?

We helpen je graag verder met het invullen van een passend uitje naar Texel. Hierbij houden we rekening met het gestelde budget, een passende invulling van het programma en eventuele verder doelstellingen. 

Doe hieronder inspiratie op voor jullie incentive op Texel en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

vrijblijvende offerte

op maat gemaakt

voor elk budget

Hoe komen we op Texel?

De reis naar Texel toe kan al een beleving zijn!
Ondek hier wat de mogelijkheden zijn.

De leukste activiteiten

Beleef de leukste activiteiten tijdens een incentive op Texel.

 

Dit is slechts een greep wat wij allemaal te bieden hebben. Kijk voor nog meer activiteiten hier voor een volledig overzicht. 

Bijzonder op Texel...

 

Ondek hier wat je nog meer aan bijzonderheden valt te beleven op Texel! 
Organiseer een leuk strandfeest, maak een tandemsprong of rondvlucht boven Texel!

De gastronomie van Texel

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat je allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie