Opzoek naar iets actiefs waarbij je de wind om je oren voelt razen? Op Texel kun je heel goed blokarten!  In een ingenieuze wagen met daarop een zeil tot wel 5 m2, bereik je al gauw verbluffende snelheden.

Blokarten op Texel is geschikt voor jong en oud. Ook zonder enige zeilervaring kun je heel goed aan deze activiteit deelnemen.

Weersomstandigheden
Blokarten is een activiteit die afhankelijk is van de weersomstandigheden. Vanaf 11 knopen kan het strandzeilen op Texel doorgaan. Hiernaast hebben we laag water nodig voor deze activiteit. In het reserveringsformulier kan je per dag zien hoe laat het laagwater is en of er nog plek vrij is.

Grote groepen
Is je groep groter dan 20 personen? Dan werken wij met een buddy systeem. Dit houdt in dat er per blokart twee personen zijn, waarvan er één achter het stuur plaatsneemt en de ander vanaf de zijlijn de bestuurder coacht en aanmoedigt. Hierna wissel je natuurlijk om.  Op deze manier leer je binnen de kortste keren het maximale uit de strandzeiler te halen!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

De Blokart specialist op Texel

Ieder heeft zijn eigen blokart

Ook voor mindervalide
(rolstoelafhankelijk)

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €35,00 p.p.
Duur activiteit: 1 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding, welke ook nat of smerig mogen worden.
Voor wie: Voor tot oud, maximaal 115 kg. 
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       8 personen te boeken

Minimale leeftijd:  

12 jaar

Faq

Wat als er niet genoeg of te veel wind staat?

Mocht dit het geval zijn, bieden wij altijd een leuke alternatieve activiteit aan.
 

Waar kan je blokarten op Texel?

Blokarten op Texel kan je het beste op het strand van Paal 28 of op het strand van de Vuurtoren.
Bij de boeking wordt u geïnformeerd op welk strand de activiteit plaats vindt.

Is er een minimum en maximum gewicht voor het blokarten?

Het maximale gewicht voor het blokarten is 115 kg.

Het minimum gewicht is 40 kg.

Ik ben mindervalide? Kan ik ook blokarten?

Ja dat kan, mits je je genoeg kracht hebt in beide armen. Je benen heb je niet nodig tijdens het blokarten. Neem gerust contact met ons op over verder vragen.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Lieke
8 maanden geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Sophie Brugemann
3 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
5 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
3 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Justine Siffels
4 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie