Opzoek naar iets actiefs waarbij u de wind om uw oren voelt razen? Op Texel kunt u heel goed Blokarten!  In een ingenieuze wagen met daarop een zeil tot wel 5 m2, bereikt u al gauw verbluffende snelheden.

Blokarten op Texel is geschikt voor jong en oud.
Ook zonder enige zeilervaring kunt u heel goed aan deze activiteit deelnemen.

Weersomstandigheden
Blokarten is een activiteit die afhankelijk is van de weersomstandigheden.
Naast wind hebben we laag water nodig voor deze activiteit. 
Vraag ons naar het getij om te zien of Blokarten mogelijk is voor uw groepsuitje.

Grote groepen
Is je groep groter dan 20 personen? Dan werken wij met een buddy systeem. Dit houdt in dat er per blokart twee personen zijn, waarvan er één achter het stuur plaatsneemt en de ander vanaf de zijlijn de bestuurder coacht en aanmoedigt. Hierna wisselt u natuurlijk om.  Op deze manier leert u binnen de kortste keren het maximale uit de strandzeiler te halen! En dit tegen een gereduceerd tarief.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

De Blokart specialist op Texel

Ieder heeft zijn eigen blokart

Ook voor mindervalide
(rolstoelafhankelijk)

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €37,50 p.p.
Duur activiteit: 1 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding, welke ook nat of smerig mogen worden.
Voor wie: Voor tot oud, maximaal 115 kg. 
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       10 tot 20 personen te boeken / 20+ op aanvraag

Minimale leeftijd:  

12 jaar

Faq

Wat als er niet genoeg of te veel wind staat?

Mocht dit het geval zijn, bieden wij altijd een leuke alternatieve activiteit aan.
 

Waar kan je blokarten op Texel?

Blokarten op Texel kan je het beste op het strand van Paal 28 of op het strand van de Vuurtoren.
Bij de boeking wordt u geïnformeerd op welk strand de activiteit plaats vindt.

Is er een minimum en maximum gewicht voor het blokarten?

Het maximale gewicht voor het blokarten is 115 kg.

Het minimum gewicht is 40 kg.

Ik ben mindervalide? Kan ik ook blokarten?

Ja dat kan, mits je je genoeg kracht hebt in beide armen. Je benen heb je niet nodig tijdens het blokarten. Neem gerust contact met ons op over verder vragen.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
8 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
2 jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie