Een (bedrijfs)uitje naar Texel?

Groepsuitjes zijn leuk.... Wij maken ze onvergetelijk!

  • Geen zin om alle locaties af te bellen?
  • Een tijdschema in elkaar te draaien?
  • Een programma op te stellen, met voor ieder wat wils?
  • Te stoeien met het gestelde budget?
     

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in de sportieve activiteiten tijdens uw uitje. Voor groepen vanaf 30 personen maken wij complete arrangementen.

Op maat gemaakt!

Het uitje moet natuurlijk aan een aantal dingen voldoen;

  • Het gestelde budget
  • Personeel (passende invulling van het programma)
  • En eventuele doelstelling(en)

 

Bekijk hieronder enkele "ingrediënten" voor uw uitje en vraag een op maat gemaakte offerte bij ons aan!

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

VOOR IEDER WAT WILS

VOOR ELK BUDGET

Vraag een geheel vrijblijvende offerte op Vraag vrijblijvende offerte op

Doe uw aanvraag voor uw bedrijfsuitje via de knop hier boven!

Hoe komen we op Texel?

De reis naar Texel toe kan al een beleving zijn!
Ondek hier wat de mogelijkheden zijn.

Actief op Texel

Zin in leuke actieve activiteiten op het eiland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van blokarten op het strand tot aan Kajakken en raften in de golven van de Noordzee.  

Educatief op Texel

Het leukste is natuurlijk om actieve activiteiten te combineren met leuke educatieve activiteiten om Texel kennis op te doen en Texel echt te leren kennen.

Hier slaapt u het lekkerst

Voor een verblijf op Texel is de keuze reuze. Van een gezellig groepsaccommodatie tot overnachten in een tent of u baant zich in luxe in één van de prachtige Hotels die het eiland te bieden heeft. 

Texelse Gastronomie

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat u allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Vervoer op Texel

Hoe gaat u zich verplaatsen op het eiland? 

Daar zijn veel verschillende manieren voor! Ontdek ze hier.

Bijzonder op Texel...

 

Ondek hier welke bijzonderheden er nog meer te beleven zijn op Texel! 
Organiseer een leuk strandfeest, maak een tandemsprong of rondvlucht boven Texel!

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor je (bedrijfs)uitjes en/of sportieve activiteit ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en).

Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. We beschikken op Texel over 4 vaste locaties en indien gewenst en mogelijk voeren we deze op elke gewenste locatie uit.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie