Boog-, buks- en blaaspijpschieten

Altijd al eens een schietsport willen beoefenen? Dit is je kans! Maak kennis met deze drie prachtige schietsporten! Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen bezig is en ieder  uiteindelijk zijn eigen favoriet kan kiezen.

Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning. Wij leren je de oervorm van het boogschieten met een recurve boog! Na de instructie krijg je uitgebreid de kans om te oefenen. De instructeur geeft tips en extra uitleg waar nodig en al snel zul je merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen.

Buksschieten

Altijd al eens met een echt geweer willen schieten? Dit is je kans! Een buks is een luchtdrukwapen, er wordt dus geen gebruik gemaakt van buskruit waardoor deze activiteit voor iedereen geschikt is. Onder leiding van een instructeurs gaan de deelnemers eerst een aantal keer oefenen.

Blaaspijpschieten

Het lijkt makkelijker dan dat het is en velen van ons hebben het wel eens gedaan! Stiekem met een pvc buis papieren pijltjes weg schieten. Dat is het idee, maar dan met een professionele blaaspijp en echte pijltjes. Na een korte instructie kun je al snel beginnen met oefenen. Weet jij de roos te raken?

Competitie

Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft, sluiten we het af met een competitierond. Wie is de "Robin Hood, sluipschutter of Indiaan" binnen jouw groep

ook op locatie mogelijk

maar liefst 3 schietsporten

LEUK VOOR JONG EN OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €19,50 p.p.
Duur activiteit: 1,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 tot 20 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  
12 jaar

Faq

Kunnen wij ook alleen Boogschieten of alleen bukssieten?

Dat kan zeker, maar is wel minder leuk. De combinatie van deze activiteit maakt het afwisselend en voor ieder wat wils. 

Waar vind de activiteit plaats?

De activiteit vind plaats bij ons op het sportveld (adres: Gerritslanderdijkje 2 - den Burg).
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij op elk gewenste locatie op het eiland, mits er een groot beschut grasveld en toestemming hiervoor is, deze activiteit organiseren. 

Worden er ook punten bijgehouden tijdens het schieten?

Ja, eerst doen we een aantal oefen rondes en daarna spelen we een wedstrijdje waarbij we de punten bijhouden en op het eind een winnaar bekend.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
3 maanden geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
6 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
5 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
5 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
6 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie