Boog-, buks- en blaaspijpschieten

Altijd al eens een schietsport willen beoefenen? Dit is je kans! Maak kennis met deze drie prachtige schietsporten! Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen bezig is en ieder  uiteindelijk zijn eigen favoriet kan kiezen.

Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning. Wij leren je de oervorm van het boogschieten met een recurve boog! Na de instructie krijg je uitgebreid de kans om te oefenen. De instructeur geeft tips en extra uitleg waar nodig en al snel zul je merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen.

Buksschieten

Altijd al eens met een echt geweer willen schieten? Dit is je kans! Een buks is een luchtdrukwapen, er wordt dus geen gebruik gemaakt van buskruit waardoor deze activiteit voor iedereen geschikt is. Onder leiding van een instructeurs gaan de deelnemers eerst een aantal keer oefenen.

Blaaspijpschieten

Het lijkt makkelijker dan dat het is en velen van ons hebben het wel eens gedaan! Stiekem met een pvc buis papieren pijltjes weg schieten. Dat is het idee, maar dan met een professionele blaaspijp en echte pijltjes. Na een korte instructie kun je al snel beginnen met oefenen. Weet jij de roos te raken?

Competitie

Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft, sluiten we het af met een competitierond. Wie is de "Robin Hood, sluipschutter of Indiaan" binnen jouw groep

ook op locatie mogelijk

maar liefst 3 schietsporten

LEUK VOOR JONG EN OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €19,50 p.p.
Duur activiteit: 1,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 tot 20 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  
12 jaar

Faq

Kunnen wij ook alleen Boogschieten of alleen bukssieten?

Dat kan zeker, maar is wel minder leuk. De combinatie van deze activiteit maakt het afwisselend en voor ieder wat wils. 

Waar vind de activiteit plaats?

De activiteit vind plaats bij ons op het sportveld (adres: Gerritslanderdijkje 2 - den Burg).
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij op elk gewenste locatie op het eiland, mits er een groot beschut grasveld en toestemming hiervoor is, deze activiteit organiseren. 

Worden er ook punten bijgehouden tijdens het schieten?

Ja, eerst doen we een aantal oefen rondes en daarna spelen we een wedstrijdje waarbij we de punten bijhouden en op het eind een winnaar bekend.

Misschien vind je deze activiteiten ook leuk

Archery Tag

Archery Tag is een spannend, snel en leuk spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog in verschillende series van eliminatie spellen.

v.a. 10 Personen | €15,00 p.p.

Beachgolf

Balletje slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden.

v.a. 8 Personen | €17,50 p.p.

Bubbel voetbal

Bubble voetbal is een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud.

v.a. 10 Personen | €15 p.p.

Citygames

Citygames op Texel? Wat zijn dat? Citygames zijn interactieve spellen op de tablet. Elk team is uitgerust met een tablet waarmee diverse opdrachten uitgevoerd moeten.

v.a. 6 Personen | €22,50 p.p.

Expeditie Robinson

Overleven aan de Texelse kust. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een Expeditie Robinson op Texel ontwikkeld.

v.a. 12 Personen | €25 p.p.

Klimpark

Een avontuur voor jong en oud! Klimmen EnZo is hét klimpark van Teambuilding Texel op het prachtige vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit prachtige avontuur op hoogte!

v.a. 1 Personen | €16 p.p.

Powerkiten

Ervaar de krachten van de wind op het Texelse strand! Na een korte en bondige instructie kunnen de kites al snel de lucht in en enkele momenten later vlieger je de kite van links naar rechts en door de powerzone.

v.a. 10 Personen | €25 p.p.

Zeskampen

Samenwerken buiten de werkvloer zorgt voor een goede teamspirit. Willen jij en je collega's elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Dan is een van onze zeskampen ideaal!

v.a. 12 Personen | €25 p.p.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
7 maanden geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Sophie Brugemann
2 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
4 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
2 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Justine Siffels
3 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie