Boog-, buks- en blaaspijpschieten

Altijd al eens een schietsport willen beoefenen? Dit is uw kans!
Maak kennis met deze drie prachtige schietsporten!
Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen bezig is en ieder uiteindelijk zijn eigen favoriet kan kiezen.

Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning.
Wij leren u de oervorm van het boogschieten met een recurve boog!
Na de instructie krijgt u uitgebreid de kans om te oefenen.
De instructeur geeft tips en extra uitleg waar nodig en al snel zult u merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen.

Buksschieten

Altijd al eens met een echt geweer willen schieten? Dit is uw kans! Een buks is een luchtdrukwapen, er wordt dus geen gebruik gemaakt van buskruit waardoor deze activiteit voor iedereen geschikt is.
Onder leiding van een instructeurs gaan de deelnemers eerst een aantal keer oefenen.

Blaaspijpschieten

Het lijkt makkelijker dan dat het is en velen van ons hebben het wel eens gedaan! Stiekem met een pvc buis papieren pijltjes weg schieten.
Dat is het idee, maar dan met een professionele blaaspijp en echte pijltjes.
Na een korte instructie kunt u al snel beginnen met oefenen. Weet u de roos te raken?

Competitie

Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft, sluiten we het af met een competitierond. Wie is de "Robin Hood, sluipschutter of Indiaan" binnen uw groep?

ook op locatie mogelijk

maar liefst 3 schietsporten

LEUK VOOR JONG EN OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €25,00 p.p.
Duur activiteit: 1,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  
12 jaar

Faq

Kunnen wij ook alleen Boogschieten of alleen bukssieten?

Dat kan zeker, maar is wel minder leuk. De combinatie van deze activiteit maakt het afwisselend en voor ieder wat wils. 

Waar vind de activiteit plaats?

De activiteit vind plaats bij ons op het sportveld (adres: Gerritslanderdijkje 2 - den Burg).
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij op elk gewenste locatie op het eiland, mits er een groot beschut grasveld en toestemming hiervoor is, deze activiteit organiseren. 

Worden er ook punten bijgehouden tijdens het schieten?

Ja, eerst doen we een aantal oefen rondes en daarna spelen we een wedstrijdje waarbij we de punten bijhouden en op het eind een winnaar bekend.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie