Op schoolreis naar Texel? Veel schoelen doen het en dat is niet voor niets! Teambuilding Texel stelt gehele schoolprogramma's samen.
Van losse activiteiten tot gehele dagen en zelfs werkweken! 

Schoolkamp naar Texel

Door de jaren heen hebben wij een groot bestand van vaste scholen weten te bewerkstelligen.
Wij organiseren al schoolreizen en/of werkweken vanaf 20 tot wel 500 personen. 

Vraag vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Ontdek onze leukste sportieve activiteiten, educatieve activiteiten en overnachtingsmogelijkheden hieronder. 

Speciale prijzen

Voorstel op maat gemaakt

De leukse sportieve activiteiten

Activiteiten

Hier vind je de leukste activiteiten voor scholen voor een speciaal prijsje! 

Educatief

Naast leuke sportieve activiteiten, moet er natuurlijk ook iets educatiefs gedaan worden. Hier vind je een aantal suggesties.

Slapen?!

Texel heeft een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden voor scholen. Ontdek ze hier.

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
8 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
8 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Elmar Kuenenger
4 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
9 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Laura Wientjes
10 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie