Wat te doen op Texel?

Wat te doen op Texel? Is dat de vraag die je jezelf stelt wanneer je plannen hebt gemaakt om naar Texel te komen? Wij organiseren bijna dagelijks de leukste sportieve activitieten op Texel.

Ben je niet met een groep dan vind je een volledig overzicht van deze activiteiten op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active

Op de website van Texel Active staan alle activiteiten die al vanaf 1 persoon te boeken zijn. Met een grotere groep van 10 personen op Texel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen!

Dit is er te doen op Texel! 

Toch zijn we gek op lijstjes en hebben we de 5 leukste activitieten voor je op een rijtje gezet:

  1. Powerkiten
  2. Branding kajakken en raften
  3. Blokarten
  4. Klimmen in het klimpark
  5. Paintball

 

Nieuw! 

In 2021 bieden wij bij Texel Active de volgende nieuwe en unieke activiteiten in Nederland aan:

Onewheel clincis
E-foil lessen
 

Texel Active

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is op Texel verwijzen we je graag naar de website van Texel Active. Hier kan je gemakkelijk & snel je activiteit online boeken.

Alvast heel veel plezier op Texel!

Makkelijk & snel

de leukste (sportieve) activiteiten

Altijd wat te doen op Texel

Wat te doen op Texel?

Hier een aantal van de leukste activiteiten die er te doen zijn op Texel! 

Nieuw bij Texel Active

Vanaf 1 persoon te boeken! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie