Wat te doen op Texel? Is dat de vraag die je jezelf stelt wanneer je plannen hebt gemaakt om naar Texel te komen? Wij organiseren bijna dagelijks de leukste sportieve activitieten op Texel.

Ben je niet met een groep dan vind je een volledig overzicht van deze activiteiten op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active

Op de website van Texel Active staan alle activiteiten die al vanaf 1 persoon te boeken zijn. Met een grotere groep van 10 personen op Texel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen!

Dit is er te doen op Texel! 

Toch zijn we gek op lijstjes en hebben we de 5 leukste activitieten voor je op een rijtje gezet:

  1. Onewheelen
  2. Branding kajakken en raften
  3. Blokarten
  4. Klimmen in het klimpark
  5. Paintball

 

Texel Active

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is op Texel verwijzen we je graag naar de website van Texel Active. Hier kan je gemakkelijk & snel je activiteit online boeken.

Alvast heel veel plezier op Texel!

Makkelijk & snel

de leukste (sportieve) activiteiten

Altijd wat te doen op Texel

Wat te doen op Texel?

Hier een aantal van de leukste activiteiten die er te doen zijn op Texel! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Falko Lammertse
2 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
2 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
2 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
2 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

De Leef Van Eef
5 maanden geleden

Erg naar uit gekeken omdat ik dol ben op actieve vakanties! Echter met mijn 56 kilo in een blokart van 4 meter gezet met windsnelheden van wel 50km/u. Aangegeven dat ik het voor het eerst deed.. nee nee dat kan prima. Oke, jullie daarop vertrouwd. Vervolgens in 5 minuten tot 4x toe uit de blokart gelanceerd toen deze omwoei terwijl ik exact jullie instructies hierbij gevolgd heb. Achteraf ontdekt dat ik met deze omstandigheden niet veilig had kunnen starten. Jullie hadden het gewoon moeten aflassen, dit is niet veilig. Erg jammer.

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie