Citygame: The Target

The Target is een misdadig spannend achtervolgingsspel. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is nu op Texel beland. Het is de taak aan 3 politieteams om de gangster op te pakken. Hun wapens: een tablet en de satellieten.

Er is een gangsterteam die probeert Texel te verlaten, maar voor het zo ver is, moeten zij eerst  1 miljoen euro proberen te verzamelen. Er zijn 10 plaatsen waar de gangster een misdaad kan plegen. Ondertussen proberen de politieteams de ganster te onderscheppen. 

Zijn de gangsters de politie te snel af? Of heeft de politie goede tactieken om zo de gangsters te vangen? 

  • slide
  • slide
  • slide

VOOR ALLE SOORTEN GROEPEN 
EN GELEGENHEDEN

gehele jaar door mogeljk

LEUK VOOR JONG EN OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €27,50 p.p.
Duur activiteit: 1,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       Vanaf 20 personen of minimale besteding van: €550,00
Minimale leeftijd:  

10 jaar

Faq

Waar wordt het spel gespeeld?

Het spel speelt zich af in het centrum van Den Burg.

In hoeveel teams wordt het spel gespeeld?

Dit is afhankelijk van het de groepsgrootte, maar in elk geval 1 gangsterteam en 2 tot 3 politieteams. 

Moet je rennen tijdens het spel?

Het hoeft niet, maar het gebeurt soms wel, omdat iedereen altijd erg fanatiek wordt en elkaar graag wil pakken. 

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
7 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
2 jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie