Brandingkajakken en -raften

Met vrienden, familie of collega’s de woeste golven van Texel bedwingen? Doe dit met de combinatie: brandingkajakken en raften op Texel.

Met uw zwemkleding en uw handdoek onder uw arm loopt u het strand van Paal 9 op en ziet u in de verte de kajaks en het raft al liggen...

Brandingkajakken

Zodra iedereen omgekleed is, volgt de instructie van het brandingkajakken en gaan we onder begeleiding het water op.

Probeer in 45 minuten tijd prachtige “surfs” te maken op de Texelse branding en ervaar de kracht van de golven en de snelheid die zij kunnen genereren.

Raften

Na de eerste 45 minuten wisselen we de brandingkajak om voor een raft, welke plaats biedt aan 10 personen! Na de instructie gaat u met de groep met een ervaren instructeur het water op, om eerst tegen de golven in te beuken en vervolgens achter de golven om te keren. Probeer dan maar eens de gigantische golven te trotseren en surfs te maken op de golven.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

surfen was nog nooit zo makkelijk

voor groepen van groot tot klein

LEUK VOOR JONG EN OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €35,00 p.p.
Duur activiteit: 1,5 - 2 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Van half april tot half oktober.
Vanaf:       12 tot 30 personen (andere aantallen in overleg.
Minimale leeftijd:  

12 jaar en in het bezit van minimaal zwemdiploma A

Faq

Kan ik ook alleen kajakken of alleen raften?

Het kajakken en raften is bij ons een combinatieprogramma. Indien je alleen wilt raften of kajakken is dat mogelijk, helaas verandert dit niets aan de kosten.

Kan ik ergens omkleden?

Ja, we hebben een strandaccommodatie op het strand van paal 9 waar je kan omkleden en opfrissen. Je kunt hier niet uitgebreid douchen.

Kan deze activiteit ook ergens anders dan bij het strand van Paal 9?

Indien dit voor een grote groep (meer dan 40 personen is) wel. Dan kan het bijvoorbeeld bij het strand van Paal 28, de Cocksdorp

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie