Teamuitje op Texel

Met uw team op uitje naar Texel? Wij helpen u graag met het op maat maken van een teamuitje naar Texel! 

Het succes van uw Teamuitje is afhankelijk van het maken van de juiste keuzes.
Beschikken van lokale kennis en kunde is onontbeerlijk, en die kennis en kunde is nou precies waar Teambuilding Texel u graag mee helpt.
Teambuilding Texel weet de weg op het eiland en maakt het teamuitje naar Texel compleet. 

De leukste activiteiten tijdens een teamuitje

Of u nu met een groot of klein team naar Texel komt, Teambuilding Texel heeft diverse leuke activiteiten voor elk soort teamuitje.
Hieronder vind u een greep uit de activiteiten die we kunnen aanbieden:

 

Wij helpen u graag verder

Enthousiast geworden over een teamuitje naar Texel? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag met het invullen van een compleet teamuitje naar Texel. Inclusief de leukste activiteiten, maar ook catering en eventueel een overnachting.

Volledig naar wens

grote en kleine groepen

De leukste activiteiten

Vraag een geheel vrijblijvende offerte op Vraag vrijblijvende offerte op

Doe uw aanvraag voor uw bedrijfsuitje via de knop hier boven!

Activiteiten voor een Teamuitje

Hier vind je de leukste activiteiten die je kunt doen tijdens een teamuitje.

Toch opzoek naar wat anders?
Klik dan hier voor een volledig overzicht van onze activiteit.

Vervoer op Texel

Hoe gaat je je verplaatsen op het eiland? 

Daar zijn veel verschillende manieren voor! Ontdek ze hier.

De gastronomie van Texel

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat je allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie