Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel. Deze plekjes moet u tijdens een bezoek aan het eiland zeker gezien hebben..

Aan de hand van een foto en/of cryptische omschrijvingen wordt u het eiland over gestuurd, en moet u op deze locaties vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren.

De fietspuzzeltocht is prima te combineren met een extra activiteit of een bezoekje aan een van de vele musea of excursies op het eiland, zoals:

  • Texelse Bierbrouwerij
  • Juttersmuseum
  • Rondleiding Fort de Schans
  • Picknick onderweg


De fietspuzzeltocht kan nagenoeg overal op het eiland georganiseerd worden. En is een mooi begin van uw uitje vanaf de boot naar de eerste locatie toe om hier bijvoorbeeld te gaan Powerkiten op het strand! 

De fietspuzzeltocht is uitsluitend te boeken in combinatie met een compleet arragement. 

Hilarisch vervoersmiddel (op de tandem)

Ook mogelijk op de Elektrische fiets

Prijs voor het winnende team

Prijzen en informatie

 De Fietspuzzeltocht is uitsluitend te boeken in combinatie met een compleet arrangement.

 

Kosten activiteit: €25,00 p.p.
Duur activiteit: 2-3 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       20 personen (andere aantallen in overleg of minimale besteding van €500,00)
 

12 jaar

Faq

Waar begint de fietspuzzeltocht?

Deze kan op elke gewenste locatie starten en eindigen. Bijvoorbeeld bij de veerhaven of jullie accommodatie. 

Hoeveel Kilometer fiets je tijdens de puzzeltocht?

Dat kunnen we niet exact zeggen, omdat wij niet weten of jullie wellicht de verkeerde kant op fietsen, maar het ligt rond de 10 kilometer. 

Kunnen we de tandems ook langer houden nadat de puzzeltocht is afgelopen?

Tegen een kleine bijbetaling kunnen we een ander moment en plaats afspreken waar de tandems weer ingeleverd kunnen worden. 

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
7 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
2 jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie