Leuke activiteiten zomer texel

Dagelijks organiseren wij in de zomer de leukste sportieve activitieten op Texel. Een volledig overzicht van deze activiteiten hebben we neergezet op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active

Op de website van Texel Active staan alle activiteiten die al vanaf 1 persoon te boeken zijn. Met een grotere groep van 10 personen in de zomer op Texel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen!

De leukste activiteiten in de zomer

Toch zijn we gek op lijstjes en hebben we de 5 leukste activitieten voor je op een rijtje gezet:

  1. Klimmen in het klimpark
  2. Paintball voor volwassenen
  3. E-skaten
  4. Brandingkajakken en raften (TIP)
  5. Blokarten

 

Texel Active

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is in de zomervakantie op Texel verwijzen we je graag naar de website van Texel Active. Hier kan je gemakkelijk & snel je activiteit online boeken.

Alvast heel veel plezier op Texel!

Al vanaf 1 persoon

Boek gemakkelijk & Snel

Snel te leren

De 5 leukste activiteiten in de zomer 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.