Leuke activiteiten zomer texel

Dagelijks organiseren wij in de zomer de leukste sportieve activitieten op Texel. Een volledig overzicht van deze activiteiten hebben we neergezet op een andere website... Ons kleinere broertje: Texel Active

Op de website van Texel Active staan alle activiteiten die al vanaf 1 persoon te boeken zijn. Met een grotere groep van 10 personen in de zomer op Texel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen!

De leukste activiteiten in de zomer

Toch zijn we gek op lijstjes en hebben we de 5 leukste activitieten voor u op een rijtje gezet:

  1. Klimmen in het klimpark
  2. Paintball voor volwassenen
  3. E-skaten
  4. Brandingkajakken en raften (TIP)
  5. Blokarten

 

Nieuw! 

In 2021 bieden wij bij Texel Active de volgende nieuwe en unieke activiteiten in Nederland aan:

Onewheel clincis
E-foil lessen
 

Texel Active

Voor een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is in de zomervakantie op Texel verwijzen we u graag naar de website van Texel Active. Hier kan je gemakkelijk & snel je activiteit online boeken.

Alvast heel veel plezier op Texel!

Al vanaf 1 persoon

Boek gemakkelijk & Snel

Snel te leren

De 5 leukste activiteiten in de zomer 

Nieuw bij Texel Active

Vanaf 1 persoon te boeken! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie