Zelf een eventment aan het organiseren, maar mis je nog wat leuke items voor kinderen? Of wellicht een mooie partytent? 
Bij ons kun je ook terecht voor de mooiste verhuuritems om jou evenement compleet te maken. 
 

Voor de kids

Een evenement waar veel kinderen op af komen? Een markt of kinderfeestje? Dan kunnen deze items niet ontbreken.

  • Silent Disco set tot wel 100 koptelefoons en 3 zenders!
  • Shooting range

 

Voor jong & oud

Organiseer je een eventment voor jong volwassenen? Dan kunnen sportieve activiteiten niet ontbreken. Huur een van deze items om je evenement compleet te maken.

 

Voor feesten & partijen

Wij hebben een prachtige strech tent welke gehuurd kan worden voor al u feesten en partijen. Bij de huur zullen wij deze op de gewenste plek opbouwen en na afloop van het feest deze ook weer afbouwen.
Deze kan buiten op elk gewenste plek opgezet worden en heeft een afmeting van 6.5 x 10 meter

Maar ook hier kan de Silent Disco niet ontbreken natuurlijk! Deze huur je vanaf €25,00 per zender en €3,50 per koptelefoon. Maximaal 3 verschillende zenders en 100 koptelefoons. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou evenemtent? Doe hieronder inspiratie op en neem dan contact met ons op en wij informeren je over deze verhuuritems. 

 

Inclusief opbouw & uitleg

Zelf alles in de hand

lage kosten

Voor de kids! 

Een evenement waar veel kinderen komen? Dan kun je ze met deze items zeer goed vermaken! 

Voor jong & oud

Organiseer je een eventment voor jong volwassenen? Dan kunnen sportieve activiteiten niet ontbreken. Huur een van deze items om je evenement compleet te maken

(Party)Tent

voor al u feesten en partijen! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Linda Vos
6 maanden geleden

Ontzettend leuke ochtend gehad met de combi Archery Tag en Bubble voetbal. Leuk en duidelijk contact vooraf en goede begeleiding op de dag zelf. Echt een aanrader!

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Lieke
3 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
3 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Laura Wientjes
3 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie