Zelf een eventment aan het organiseren, maar mis je nog wat leuke items voor kinderen? Of wellicht een mooie partytent? 
Bij ons kun je ook terecht voor de mooiste verhuuritems om jou evenement compleet te maken. 
 

Voor de kids

Een evenement waar veel kinderen op af komen? Een markt of kinderfeestje? Dan kunnen deze items niet ontbreken.

 

Voor jong & oud

Organiseer je een eventment voor jong volwassenen? Dan kunnen sportieve activiteiten niet ontbreken. Huur een van deze items om je evenement compleet te maken.

 

Voor feesten & partijen

Wij hebben een prachtige strech tent welke gehuurd kan worden voor al u feesten en partijen. Bij de huur zullen wij deze op de gewenste plek opbouwen en na afloop van het feest deze ook weer afbouwen.
Deze kan buiten op elk gewenste plek opgezet worden en heeft een afmeting van .... 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou evenemtent? Doe hieronder inspiratie op en neem dan contact met ons op en wij informeren je over deze verhuuritems. 

 

Inclusief opbouw & uitleg

Zelf alles in de hand

lage kosten

Voor de kids! 

Een evenement waar veel kinderen komen? Dan kun je ze met deze items zeer goed vermaken! 

Voor jong & oud

Organiseer je een eventment voor jong volwassenen? Dan kunnen sportieve activiteiten niet ontbreken. Huur een van deze items om je evenement compleet te maken

(Party)Tent

voor al u feesten en partijen! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie