Zelf een eventment aan het organiseren, maar mis je nog wat leuke items voor kinderen? Of wellicht een mooie partytent? 
Bij ons kun je ook terecht voor de mooiste verhuuritems om jou evenement compleet te maken. 
 

Voor de kids

Een evenement waar veel kinderen op af komen? Een markt of kinderfeestje? Dan kunnen deze items niet ontbreken.

 

Voor jong & oud

Organiseer je een eventment voor jong volwassenen? Dan kunnen sportieve activiteiten niet ontbreken. Huur een van deze items om je evenement compleet te maken.

 

Voor feesten & partijen

Wij hebben een prachtige strech tent welke gehuurd kan worden voor al u feesten en partijen. Bij de huur zullen wij deze op de gewenste plek opbouwen en na afloop van het feest deze ook weer afbouwen.
Deze kan buiten op elk gewenste plek opgezet worden en heeft een afmeting van .... 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou evenemtent? Doe hieronder inspiratie op en neem dan contact met ons op en wij informeren je over deze verhuuritems. 

 

Inclusief opbouw & uitleg

Zelf alles in de hand

lage kosten

Voor de kids! 

Een evenement waar veel kinderen komen? Dan kun je ze met deze items zeer goed vermaken! 

Voor jong & oud

Organiseer je een eventment voor jong volwassenen? Dan kunnen sportieve activiteiten niet ontbreken. Huur een van deze items om je evenement compleet te maken

(Party)Tent

voor al u feesten en partijen! 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sophie Brugemann
6 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Elmar Kuenenger
2 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie