Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Nieuw jaar nieuwe kansen, 3 voorspellingen

Auteur: Morten

08 januari 2021

Nieuw jaar nieuwe kansen, 3 voorspellingen
Aan het begin van ieder nieuwjaar mag ik 5 minuten in de glazenbol van de waarzegster in het bos kijken. 5 minuten tijd om de koers van 365 dagen te bepalen. Hieronder 3 voorspellingen die ik na wat wrijven over de glazenbol zag voor 2021.

1. Thuiswerken op vakantie
Een trend die we afgelopen jaar voornamelijk in de maand september al waarnamen. Koppels zonder kinderen die op Texel gaan thuiswerken. Even weg uit de dagelijkse sleur en de bekende 4 muren thuis. En op Texel hun laptop openslaan om in de pauze de natuur in te gaan of iets actiefs ondernemen.

In 2021 zal het thuiswerken echt nog niet in de ban gedaan worden en zal het steeds vaker gebeuren dat mensen vanuit hun vakantiewoning gaan werken. Begin wat eerder aan je werkdag of neem een middag vrij en kom bij ons aan een van onze activiteiten deelnemen. Wat te denken van heerlijk uitwaaien op het strand met blokarten?


2. Focus je op de particuliere markt
Die groepenmarkt…. Ja die blijft zeker tot de zomer nog wel thuis! Met het huidige vaccinatiebeleid en de pandemie die tegenwoordig bij elk bedrijf opgenomen is in de risico-inventarisatie, acht ik de kans erg klein dat dit 2021 nog goed op gang komt. Zelfs scholen hebben er op dit moment nog erg wienig vertrouwen in.

Daarom zorgen wij dat we via texelactive.nl boek baar zijn voor losse deelnemers en kleinere groepjes. De spullen en de man en vrouwenkrachten hebben we ten slotte wel!


3. Zorg voor een ongeëvenaarde ervaring
Uniek, uniek, uniek. Onderscheid jezelf van andere bedrijven. Zet dat stapje extra of zorg voor die unieke activiteit.

Hoe doen wij dit dan?
Al onze instructeurs doen hun uiterste best om jouw activiteit tot een fantastische beleving om te toveren. Dit doen we aan de hand van 1 van onze 3 kernwaarden: “Veiligheid voorop maar gezelligheid centraal”. Zodra de veiligheid is gewaarborgd doen onze instructeurs er alles aan om jou een unieke ervaring te geven. En hoe dit precies in zijn werk gaat? Er is maar 1 manier om daar achter te komen, ervaren!

En dat is terug te zien in de verzamelde recensies van afgelopen jaar. In 1 jaar tijd kregen we met Texel Active meer dan 100 recensies, met een gemiddelde van 4,8 op de schaal van 5! En op Teambuilding Texel staat de teller nu op iets meer dan 60 stuks met een identieke beoordeling!

Daarnaast hebben we in 2021 enkele unieke activiteiten toegevoegd aan ons aanbod. Wat te denken van het E-foilen en Onewheelen? Met het Onewheelen zijn we uniek in Nederland en de E-foil scholen zijn ook op 2 handen te tellen. Als je dan op Texel bent geweest zorg dan ook dat je iets gedaan hebt wat je elders niet zo snel had ervaren!


 

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!