Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Nieuwe toppers gezocht

Auteur: Morten

14 januari 2021

Nieuwe toppers gezocht voor Texel Active
Afgelopen jaar was in alle opzichten een turbulent jaar. Zo zit je in lockdown, bij de eerste zonnestralen mochten we uit lockdown en iedereen ging massaal naar Texel. In elk geval zo voelde het.

Opleiden van personeel
Waar we normaal in het voorjaar onze nieuwe instructeurs opleiden kon dat vorig jaar en waarschijnlijk dit jaar ook niet. Ons instructeursweekend in maart is altijd een mooie kick-off van het seizoen waar we het aangename met het nuttige combineren.  

Door het missen van het instructeursweekend miste we toch dat alle neuzen dezelfde kant op stonden en hadden we ook de aanwas van nieuwe krachten een halt toegeroepen.

En dat hebben we geweten……
Ja en toen ging het los! Met minder personeel dan normaal. 100 telefoontjes per dag en idem mailtjes kwam er een ongekende vloedgolf aan werk over ons heen.

En onze enige beperking was het aantal personeel wat we beschikbaar hadden.

De eerste werknemers hebben we al gevonden
Onze chatbot Nano staat 24/7 nu onze online bezoekers te woord en kan al heel erg veel vragen beantwoorden. Ook kan er straks in de vakanties uitsluitend online geboekt worden, dit zodat wij ook kunnen doen wat we leuk vinden… Buiten spelen!

Dus daarom!
Ken jij iemand die post lockdown een fantastische uitdagende baan zoekt waar je veel buiten kan zijn?

Ben jij?

  • Sportief en een aanpakker
  • Een gezelligheidsdier
  • Niet bang voor zand tussen je tenen
  • Het liefst in bezit van een rijbewijs
     

Dan zou werken bij Texel Active & Teambuilding Texel zomaar wat voor jou kunnen zijn.

Wil je solliciteren of een dagje meelopen? Neem dan contact op met: morten@teambuildingtexel.nl of stuur een whatsapp naar: 06 – 11 335 883.
 

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!