Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Webshop van Texel Active

Auteur: Morten

20 april 2021

Webshop van Texel Active
Sinds eind januari zijn wij trots eigenaar van een webshop. De webshop hangt onder ons label van Texel Active.

Maar wat verkopen we nou precies in onze webshop?
Merchandise, cadeaubonnen en gadgets!

Gadgets? Ja! Je kan bij ons terecht om een Onewheel XR te kopen of een Onewheel Pint. Maar ook allerlei accessoires voor deze fantastische gadgets kan je bij ons vinden. Met een nieuwe bumper of spatbord personaliseer je je Onewheel in de mooiste creaties! Maar ook voor powerkites van de merken: Elliot & PLKB ben je bij ons aan het juiste adres… Al waren die meteen uitverkocht, en zijn voorlopig niet 1,2,3 leverbaar….

Merchandise
Maar het leukste vinden we nog onze kledinglijn die we hebben ontwikkeld. Onze stagiaires van de sport en bewegen opleiding in Den Helder: Nienke & Floor. Hebben van enkele activiteiten van ons prachtige ontwerpen laten maken en een heuse collectie ontwikkeld. Van de activiteiten: Blokarten, Efoilen, Onewheelen hebben we fantastisch zachte hoodies & t-shirts met een uniek ontwerp.

Daarnaast hebben we ook een Texel Surf poncho! Heerlijk voor na het surfen of zwemmen. Je trekt hem over je hoofd en hoeft je niet meer af te drogen of bang te zijn om na het surfen met je natte wetsuit de auto in te stappen.

Al dit moois vind je op onze webshop: webshop.texelactive.nl

Actie.....
En om dit te vieren ontvang je nu een gratis hoodie van het Onewheelen bij aanschaf van een Onewheel XR of Onewheel Pint.

 

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!