Voor de leukste sportieve activiteiten en groepsuitjes

SINDS
2007

300+
UITJES PER JAAR

16000+
DEELNEMERS PER JAAR

Teambuilding Texel

Actief op Texel

Bij ons kun je terecht voor de organisatie van de meest uiteenlopende sportieve activiteiten. Of het nou op het land is of op zee! 

Teambuilding Texel heeft voor elke gelegenheid een passende activiteit.  Klik op de knop hieronder en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze activiteiten Bekijk activiteiten

Evenementenbureau op Texel

Naast het boeken van een losse activiteit is het bij ons ook mogelijk om een compleet uitje te laten organiseren door ons organisatiebureau.

Tijdens het teamuitje gaat er een Texelse begeleid(st)er mee die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bekijk bij arrangementen de ingredienten van je je uitje en laat ons een programma op maat samen stellen.

Onze arrangementen Onze arrangementen

Voor de leukste sportieve activiteiten en groepsuitjes

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor je (bedrijfs)uitjes en/of sportieve activiteit ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en).

Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. We beschikken op Texel over 4 vaste locaties en indien gewenst en mogelijk voeren we deze op elke gewenste locatie uit.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Falko Lammertse
2 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
2 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
2 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
2 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

De Leef Van Eef
5 maanden geleden

Erg naar uit gekeken omdat ik dol ben op actieve vakanties! Echter met mijn 56 kilo in een blokart van 4 meter gezet met windsnelheden van wel 50km/u. Aangegeven dat ik het voor het eerst deed.. nee nee dat kan prima. Oke, jullie daarop vertrouwd. Vervolgens in 5 minuten tot 4x toe uit de blokart gelanceerd toen deze omwoei terwijl ik exact jullie instructies hierbij gevolgd heb. Achteraf ontdekt dat ik met deze omstandigheden niet veilig had kunnen starten. Jullie hadden het gewoon moeten aflassen, dit is niet veilig. Erg jammer.

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie