Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Wie jarig is deelt uit

Auteur: Morten

15 april 2020

Wie jarig is deelt uit!
Teambuilding Texel bestaat vandaag alweer 12 ½ jaar. Waar ik op 15 oktober 2007 begon met een hersenspinsel en later een eerste website. Bestaan we nu, 4 websites en de 5de is alweer onderweg uit 3 fysieke vestigingen en een strandlocatie op paal 9.

Rijden we het land rond met een mobiele klimwand en bieden we op nagenoeg alle locaties op Texel onze activiteiten wel aan. Of het nou gaat om blokarten bij de vuurtoren of een 6 kamp op het strand van paal 15. We regelen het!

De Teambuilding Texel courant
Eigenlijk zouden we vandaag de dag ter viering van onze verjaardag een krant uitbrengen met alle mogelijkheden van Teambuilding Texel en een aantal winacties doen om vele activiteiten bij ons gratis te komen doen. Zoals jullie misschien wel merken is dat iets anders gelopen

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!