Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

“Wat een onzin die 1.5 meter samenleving!”

Auteur: Morten

29 april 2020

“Wat een onzin die 1.5 meter samenleving!”
Ok dit is niet mijn quote, maar fijn dat je nu op mijn blog zit en dit bericht (hopelijk) nog verder wilt lezen!
Toen Rutte in zijn persconferentie, de Nederlanders opriep om zich klaar te maken voor “het nieuwe normaal”, begon mijn ondernemers hart na een paar weken uitgestaan te hebben weer te kloppen.

De teleurstelling was dan ook groot
Toen 1 week later bleek dat die implementatie van het “nieuwe normaal” de 1.5 meter samenleving nog even op zich zou moeten laten wachten tot minimaal half mei.

Het nieuwe normaal
Wordt mede mogelijk gemaakt door heel veel interne protocollen en externe protocollen. En een 1.5 meter masterplan voor Texel breed. Zo ben ik erg blij met het protocol van de RECRON-HISWA. Die ons dusdanig veel handvatten geeft om weer de eerste stappen richting het nieuwe normaal te maken.

Texel Active
Vorig jaar waren we al een platform begonnen voor de individuele toerist en dat platform komt nu nog gelegener dan ooit! Alle activiteiten die nu op www.texelactive.nl staan zijn dusdanig aangepast, waardoor ze ook uitvoerbaar zijn in het nieuwe normaal. En dat zelfs al vanaf nu, in zeer kleine groepjes, dus de beleving is groter dan ooit!

Nieuw op de website zijn echter:
- Fietspuzzeltochten, vanaf nagenoeg elke dorp op Texel
- Solextochten

En zo zitten er nog wel meer leuke uitdagende activiteiten in de ontwikkelingskoker. Wie is de mol voor 3 tot 4 personen, hopelijk hier binnenkort meer over.

Wat moet die toerist doen op het eiland?
Er is een hele mooie Facebook groep aangemaakt, waarin iedereen massaal zijn of haar accommodatie deelt want ja die staan ook bijna allemaal leeg. Maar heel leuk, wat moet die toerist doen op het eiland? En wie gaat dat regelen?

WIJ
Lees jij dit als accommodatie eigenaar, hotel medewerker? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor uw gasten? Denk hierbij aan een gepersonaliseerde fietspuzzeltocht vanaf uw accommodatie op no cure no pay basis.

Maar die toerist…
…hebben we allemaal heel hard nodig en spreiding is key! En laat dat over aan de outdoor professionals.

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!