Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Strandkarten, Blowkarten, Strandzeilen of blokarten?

Auteur: Morten

10 januari 2020

Wij weten precies wat je bedoeld maar…. Ja wat is het nou?

Strandzeilen op Texel  

Tot halverwege dit jaar noemde wij het strandzeilen. En eigenlijk is dit ook de juiste benaming in onze ogen. Afgelopen jaren hebben wij altijd met de strandzeilers van X-sail gereden. Nu maakt dit bedrijf geen strandzeilers meer en moesten wij opzoek naar een nieuwe leverancier voor onze “strandzeilwagens”

Blokarten

In mei hebben wij naast de 12 wagens die we al hadden nog 10 blokarts HD’s aangeschaft, speciaal ontwikkeld voor de outdoor aanbieders. Sindsdien mogen wij dus officieel de naam blokarten gebruiken. Blokarten is eigenlijk gewoon een merknaam en dekt in onze ogen de lading dan ook niet helemaal.

Maar het is zeker wel een sterke zeer bekende merknaam. En daarom hebben wij de activiteit strandzeilen dus ook omgedoopt in het Blokarten.

Duo blokarten

Ok deze hoort misschien niet in het rijtje thuis maar wel een super leuke aanvulling op ons aanbod dit jaar. Nu kunnen ook de kids mee tijdens het blokarten. Vanaf 6 tot 12 jaar is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs van €10,00. Onderaan de pagina een fantastisch filmpje van onze collega met zijn kids in de duokart..... Zeker het kijken waard!

BloWkarten

De W in het Blokarten komen we steeds vaker tegen in zoekresultaten en in aanvragen. En eigenlijk is dit ook helemaal niet zo raar! Blow + karten = Blowkarten, dekt de lading ook veel beter dan de variant zonder W.
Maar om het voor ons zelf makkelijk te houden hanteren wij toch echt maar de variant: Blokarten.

Strandkarten

Een hele leuke: strandkarten die ik onlangs aan de telefoon te horen kreeg. En ook deze dekt de lading eigenlijk heel erg goed…. Karten op het strand! En als je blokarten en strandzeilen combineert heb je alles in 1 samengevat!

Alles leuk en aardig!

Maar wij blijven het toch echt blokarten noemen. Wees niet bang met welke uitleg je ook bij ons komt. We snappen wat je bedoeld en helpen je graag op weg tijdens je eerste blokart avontuur

Zin om te blokarten op Texel?

Het gehele jaar door hebben we weer bijna dagelijks clinics gepland staan bij paal 28. Je kan deze gemakkelijk en snel boeken via: Blokarten op Texel.  Onderaan de pagina staat een agenda met alle beschikbare tijden en kan je ook direct online betalen. Waait dat contante geld tenminste ook niet het strand over….

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!