Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Nieuw, nieuwer, nieuws!

Auteur: Morten

12 november 2020

Nieuw, nieuwer, nieuws!
In een turbulent 2020, hebben wij onze focus allang verlegd naar 2021 en alvast zeer positief nieuws. Volgend jaar worden wij de allereerste Efoil school op Texel. Efoilen is wereldwijd de nieuwste watersport senstatie, maar gezien de kosten van de Efoils voor de meeste redelijk onbereikbaar…. Tot nu toe!

Efoilen?
Ja Efoilen! Zelf worden we er steeds enthousiaster van. Maar wat is Efoilen nou precies? Efoilen staat voor Elektrisch Foilen. Een foil is een draagvleugel onder een surfplank of andere soort zeilklasse.

Een elektrisch aangedreven motortje stuwt je vooruit en tilt je na wat oefenen uit het water. En het Efoilen is begonnen.

“Loyal to the foil”
…. zegt jeugdvriend en olympisch kampioen van Rijsselberghe regelmatig. En hoe mooi is het dan ook om het efoilen op semi olympisch water te leren? Vanaf april gaan we het efoilen bij dijkmanshuizen aanbieden.

Het e-foilen gaan we in eerste instantie alleen via Texel Active aanbieden. Op deze website is het zelfs al te boeken, maar we wachten met uitvoeren nog even tot het iets warmer word..... Voor meer informatie zie: Efoilen bij Texel Active.

Kosten
Het Efoilen is straks te boeken vanaf €120,00 per uur voor een priveles. Wil je met zijn 2en komen? Geen probleem dan worden de kosten €160,00 en dus €80,00 per persoon.

Uiteraard kan je altijd nog kiezen voor een lessenpakket waarin je binnen 3 uur echt optimaal leert Efoilen! De kosten hiervoor komen op: €320,00.

Wil je met sint of kerst nou echt iemand eens verrassen?
Vraag dan een Efoil les cadeaubon. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!