Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Mijn hoogtepunt van 2020

Auteur: Morten

11 december 2020

Mijn hoogtepunten van 2020!
Vandaag 11 december, voorklazen. Voor de niet Texelaars, de dag voor ouwesunder, een volksfeest waar iedereen vermomd gaat om de hoogtepunten van afgelopen jaar op de korrel te nemen. Ik heb me pandapak naar kantoor maar aangetrokken om toch nog een beetje de feest stemming er in te houden. Maar valt er na dit jaar wat te vieren?

Hoogtepunten?
JAZEKER, anders dan anders maar deze periode heeft ook zo zijn mooie kanten. De spaarzame events die we hebben mogen draaien waren desondanks wel erg bijzonder.

Maar 1 springt daar echt heel ver boven uit!

De diploma uitreiking van The Highmountain
Wie had er aan het begin van de pandemie uitbraak verwacht dat we nog een 2-daags evenement met 169 geslaagden en een veelvoud ouders zouden mogen draaien? Er nu op terugkijkend in de huidige situatie zou je zeggen: Maar hoe dan?

Nou heel simpel eigenlijk, en wat was het fantastisch!
De OSG had de evenementenhal al gehuurd voor de diplomering. Een zaal waar gelukkig genoeg mogelijkheden waren.  In een vroege brainstorm sessie kwamen we al gauw tot het concept: Highmountain Graduation Night. En in samenwerking met de Krim en in het bijzonder: Patrick Zijm, hebben we er echt iets bijzonders van weten te maken.

Een onvergetelijke avond die al begon bij de voordeur van de evenementenhal. Waar de een aan kwam in een trekker, vrachtwagen of zelfs een Ferrari. Bij de deur stonden enkele medewerkers onder leiding van de conciërges klaar om de leerlingen te ontvangen. Gekleed in smoking werd de auto begeleid naar de parkeerplek en mocht de geslaagde via de rode loper de evenementenhal betreden.

Hier stond directrice Corrie Eriks & een medewerkster waar ik helaas de naam van vergeten ben, prachtig uitgedost de leerlingen op te wachten met een heerlijk drankje.

Vanaf hier gingen ze stapsgewijs over de rode loper door de evenementenhal heen
1.            Aankomst voor de evenementenhal
2.            Ontvangst in de lobby door OSG directrice
3.            Foto op de rode loper
4.            Hapje in de hal
5.            Praatje met coach en ontvangst van een heuse OSGAR
6.            Je eigen plaatje aanvragen bij DJ Marco van Sambeek met de VinylBus
7.            Over de catwalk naar het podium
8.            Tekenen van diploma
9.            Aangemoedigd worden door het OSG personeel

Vooral het aanvragen van het plaatje bij de DJ om vervolgens op jouw muziek de catwalk over te denderen met vuurwerk aan beide kanten was echt een kippenvel momentje.

Een evenement waar ik heel trots op ben. En naar verwachting zal zelfs in de toekomst deze diplomering deels gebruikt gaan worden in het ouwe normaal.  Een avond waar de leerling centraal stond en een mooie afsluiting van het oude en op naar het nieuwe!

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!