Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Ik vond het vooral gezellig!

Auteur: Morten

06 mei 2020

“Ik vond het vooral gezellig”
Vooruitlopend op het nieuwe normaal zijn wij voor huishoudens begonnen met het aanbieden van onze activiteiten: Blokarten, powerkiten, kajakken, paintball & het klimpark.

Afgelopen weekend was dan eindelijk het moment waar we lang naar uit hebben gekeken. Het moment dat we weer konden doen wat we het liefste doen…. Mensen vermaken!

Hoewel het strand niet echt meewerkte waren de deelnemers onverminderd enthousiast. Verguld dat ze weer onder de mensen waren en bijzonder dankbaar.

En toen kwam de titel van het blog als reactie bij een jongedame…. "Ik vond het vooral gezellig". Ik sta al ruim 18 jaar voor groepen en vragen wat ze er van vonden is natuurlijk je ego strelen, hengelend naar een positief antwoord. 

Maar ik vond het vooral gezellig was voor mij een nieuwe…. Alle deelnemers bijzonder dankbaar dat ze weer naar buiten konden, iets konden ondernemen en wij dit voor hun konden faciliteren. Ons werkveld is zo groot als het strand en daar is altijd wel ruimte voor een paar enthousiaste deelnemers!

Op naar het nieuwe normaal
Een nieuwe reactie op weg naar het nieuwe normaal. Wij zijn er na afgelopen weekend klaar voor… En vinden het vooral gezellig als je straks weer langs komt!

Op www.texelactive.nl hebben we ons aanbod uitgebreid en dit blijven we doen! Kijk dus snel op onze website wat er te doen is en hopelijk zien we jou ook snel op het Texelse strand.

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!