Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

"Er even uit" Corona-actie

Auteur: Morten

18 november 2020

Blijf gezond, blijf zoveel mogelijk thuis maar ga er soms wel even uit!
Er even uit! En dat voor maar 4 bier….?! Vanaf 26 november kan je wekelijks bij ons terecht voor de leukste activiteiten voor een gereduceerde prijs. Voor 4 bier, wat volgens het CBS op €10,32 komt*.


Voor wie?
Sinds 17 november zijn de corona maatregelen voor ons als bedrijf weer iets versoepelt. Echter moet de horeca voorlopig nog gesloten blijven. Iets wat ik jullie niet hoef te vertellen. Dus de acties is voor iedere Tesselaar die gedwongen zonder werk thuis zit en er heel graag op uit wilt!

Hou je mentale gezondheid in de gaten en ga er soms ook op uit!
Gebruik deze tijd om dingen te doen die je normaal niet zou doen. Ontdek Texel en alles wat er op mogelijk is. En zo ook misschien wel enkele activiteiten van ons.


Voor de prijs van 4 bier kan je bij ons komen:
OneWheelen         of         Blokarten

Indien de wind het toelaat beginnen we volgende week met blokarten.
Heerlijk uitwaaien op het Texelse strand en je hoofd leegmaken.  Donderdag & vrijdag om 10 & 11 uur hebben we nog volop plek. Meld je nu nog aan want vol = vol.

De week erna, donderdag & vrijdag, bieden we het OneWheelen aan. Wat echt een unieke ervaring surf/snowboard ervaring op het land is. Pas op! Deze activiteit is zeer verslavend.


Opgeven?
Stuur een mailtje naar: info@teamuildingtexel.nl met:
- Je naam
- Bedrijf waar je werk 
- Mobiele nummer
- Wanneer je welke activiteit zou willen doen.
 

En dan zien we jou volgende week! Let op! Plekken zijn zeer beperkt dus vol=vol.
 

*CBS, gemiddelde prijs glas bier in Nederland 2018 = €2,58

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!