Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

De Productie

Auteur: Morten

22 juli 2020

Zomerschool: De productie!
Samen met Artex & Young4ever hebben we de handen ineen geslagen en organiseren we een fantastische zomerweek: “De Productie” Welke gehouden zal worden van maandag 10 augustus tot en met donderdag 13 augustus, bij groepsaccommodatie Bloem en Bos in den Burg.

Maar wat is nou precies de productie?
De Productie is 4 dagen lang plezier. In de vorm van dans, muziek, theater, sport & spel en uiteraard ook de organisatie kant van een voorstelling.

Ok nog steeds vaag… Klopt! De deelnemers (kids vanaf klas 1 tot 4) zijn de directeuren, artiesten en organisatoren. Met als einddoel een voorstelling voor vriendjes, vriendinnetjes en uiteraard ook familie.

Hollywood
Gedurende deze week hebben we 1 overkoepelend thema: Hollywood. Op de maandag starten we in kleinere groepjes met brainstormen, welke kant we nou op willen. Op de maandag vormen we ook de groepjes en gaan we direct van start. Om uiteindelijk met zijn allen de mooiste zomerse theatervoorstelling van Texel te maken. Zo maken we muziekstukken, dansvoorstellingen, decor, aankleding maar ook zeker de promotie van het evenement! Zo draagt iedereen zijn of haar steentje bij! Dus ook als je niet zo van dans of muziek houdt kan jij er voor zorgen dat er een prachtig podium staat of dat er een aftermovie komt!

Opgeven?
Kan nog tot eind juli. Dan moet iedereen aangemeld zijn en vol = vol. Wees er snel bij want er zijn al heel wat aanmeldingen.

Wat kost het?
De kosten voor de productie bedragen: €70,00 per persoon of 8 vakantiebonnen die je bij Young4ever kan kopen voor rond de €30,00.

Wanneer?
De productie is van maandag 10 augustus tot donderdag 13 augustus. En van woensdag op donderdag blijven de deelnemers bij Bloem en Bos slapen om de laatste puntjes op de i van de voorstelling te zetten.

Wat krijg je er voor?
4 dagen veel plezier, een nachtje slapen met een barbecue, ontelbaar veel herinneringen en hopelijk nog wel meer nieuwe vrienden en inzichten.

Ik wil me opgeven!
Mooi! Dat kan via info@teambuildingtexel.nl

Tot snel!

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!