Terug naar blogoverzicht Terug naar overzicht

Actief met ACT in de kerstvakantie

Auteur: Morten

17 december 2020

Actief met ACT in de kerstvakantie
Voor alle Texelse jongeren tot en met 17 jaar bieden we in samenwerking met Young4ever en de Gemeente Texel enkele super gave activiteiten aan.

Deelname aan de activiteiten is geheel gratis!

Wat kan je bij ons komen doen?
In de kerstvakantie bieden we 3 verschillende activiteiten aan:
- Blokarten
- E skaten
- Onewheelen

3 super gave activiteiten die je als echte Texelaar eens gedaan moet hebben! En deze activiteiten zijn in deze kerstvakantie helemaal hartstikke gigantisch echt waar, voor niks, gratis!

Wanneer & waar?
programma act texel kerstvakantie.jpg

Opgeven?
Geef je nu geheel gratis op via de volgende link: https://www.acttexel.nl/activiteiten

Over deze auteur

Morten

Eerlijk is eerlijk. Een echte Texelaar ben ik niet.... En ga ik volgens mijn mede bewoners op Texel ook nooit worden.
Mijn naam is Morten Eschweiler, eigenaar van Teambuilding Texel. Het activiteiten en evenemtenbureau wat ik in 2007 heb opgericht. In 2001 ben ik aangespoeld op Texel, voor studie een paar jaar weg geweest en weer heel snel terug. En begonnen met het combineren van de 2 dingen ik het leukste vind: Ondernemen & mensen vermaken. In dit blog schrijf ik de leuke dingen, mijn frustraties en soms ook wetenswaardigheden over Texel en/of ons bedrijf. Ja ons bedrijf, alle werkenmers zijn dusdanig betrokken dat het voelt als samen ondernemen. 

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk tot snel!