Logo teambuilding texel

Portfolio van Teambuilding Texel

Door de jaren heen heeft Teambuilding Texel de meest uiteenlopende evenementen en bedrijfsuitjes op Texel mogen organiseren. Dit voor de overheid, bedrijfsinstellingen, verenigingsleven, particulieren en famliies.  Van de lokale kruidenier tot de multinational!

Vaak zijn dit maatwerk projecten die niet op onze website zijn opgenomen. Echter willen we deze uiteraard graag op een manier tentoonstellen. Hier onder tref je de uitdagengste projecten van Teambuilding Texel. Ook een programma op maat? Neem dan contact met ons op via: 0222 -317 889 of via het contactformulier.

ABC DOMOTICA

ABC DOMOTICA

Dit Belgische bedrijf in de Domotica had een wel heel uitdagend 3-daags programma op Texel. Met onder andere overleven op zee!

Adyen

Adyen

In 2015 hebben wij samen met Helder Events het uitje voor Adyen mogen organiseren. Een groep van 240 deelnemers uit bijna alle continenten met een zeer divers programma....

Ballast Nedam

Ballast Nedam

Kantoor van Ballas Nedam met partners naar Texel. Een programma waar genieten van het eiland op nummer 1 stond.

BDO

BDO

Voor het accountantskantoor BDO mochten wij een compleet weekend organiseren.

BORT

BORT

Onze grootste trots. Na jarenlang rondgelopen te hebben met het idee, hebben we in 2015 de stoute schoenen aangetrokken en de allereerste obstakelrun van de Waddeneilanden mogen organiseren: de Beach Obstacle Run.

Capgemini

Capgemini

Een van onze eerste grote groepen: Capgemini. Wat ons alweer terugbrengt naar 2009.

Detron

Detron

Een klanten en relatiedag op Texel hoeft niet statisch te zijn.... Een mountainbike wedstrijd over het eiland was het verzoek!

Houthoff - Buruma

Houthoff - Buruma

Een volledig programma op maat voor advocatenkantoor Houthoff - Buruma voor hun partners en werknemers. Een onvergetelijke dag voor zowel deelnemers als personeel van Teambuilding Texel.

Koninklijke Marine

Koninklijke Marine

De koninklijke marine kwam in 2013 wel met een hele bijzondere manier naar Texel. Met 2 landingsvoertuigen van de Marine kwamen de ruim 90 deelnemers aan op het Texelse strand.....

Nautisch College

Nautisch College

Al jaren organiseren wij de introductie voor de leerlingen van het Nautisch college

NSI

NSI

Een uitje naar Texel met een bijzondere overtocht voor voor NSI

Olympische dag Texel

Olympische dag Texel

Op verzoek van goede vriend Dorian van Rijsselberghe een Olympische dag op Texel georganiseerd in 2016. Na zijn 2de gouden plak op de Olympische spelen wou hij heel graag zijn thuis even laten zien.....

Op de Haven

Op de Haven

Op de haven. Een prachtig muziekevenement op een nog mooiere plek. De haven van Texel. Met het eerste jaar de Zeeuwse formatie BLOF! Van dit prachtige evenement zijn we een van de organisatoren....

Rabobank ZWF

Rabobank ZWF

Een ontspannen dag op Texel met wat wils voor iedereen. Een uitgebreid keuzepakket aan activiteiten op het strand was het resultaat.

Robin Radar Systems

Robin Radar Systems

Een storm- en regenachtig, maar prachtig uitje voor Robin Radar Systems op Texel.

ROP NHN

ROP NHN

Vanuit de veiligheidsregio de vraag om een WAMPEX achtige activiteit te organiseren. Het resultaat mocht er zeker zijn.

SONOS

SONOS

Voor de Europese directie van SONOS moest er een ontspannen maar avontuurlijk programma in elkaar gezet worden wat resulteerde in een wel heel divers programma....

Super Sunday Texel

Super Sunday Texel

Een slijtageslag en misschien wel de bijzonderste toertocht van Nederland. De Super Sunday. 100 kilometer kriskras over Texel. Lees meer over onze werkzaamheden bij de Super Sunday....

Waanzin Texel

Waanzin Texel

Sinds 2011 helpen wij bij de organisatie van de WAANZIN, een amfibische speurtocht over het eiland. Met jaarlijks rond de 140 deelnemers en maar liefst 24 uur achter elkaar: WAANZIN!

Wind Festival Texel

Wind Festival Texel

In 2014 en 2015 hebben wij op verzoek, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, het WIND Festival Texel op poten gezet.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

  • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
  • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
  • De 1.5 meter samenleving doen we samen
  • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
  • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,50 per paar.
  • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement