Vrijgezellenfeest Texel

Een vrijgezellenfeest organiseren naar Texel?

Geen zin om alles zelf uit te zoeken? Teambuilding Texel stelt graag een compleet vrijgezellenfeest voor u samen!

Onderaan deze pagina staan een aantal suggesties voor zowel de dames als heren uitjes.
Opzoek naar een overnachting op het eiland? We helpen u graag op weg!

Wij organiseren tal van activiteiten die zeer geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten, maar de leukste hebben we op deze pagina voor u verzameld.

vrijblijvend voorstel op maat

Voor ieder budget

Voor dames & heren

5 tips voor de heren

Er is genoeg te ontdekken en te doen voor de vrijgezel op Texel. Een compleet overzicht van alle activiteiten is te vinden in het kopje: activiteiten.

 

De meest geboekte activiteiten voor het mannenuitje vind je hier.

5 tips voor dames

Ook voor de dames hebben wij tal van fantastische activiteiten om het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken.

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie