Vergaderen op Texel

Vergaderen op Texel... Inspirerender dan Texel? Dat kan bijna niet! Een andere omgeving zorgt vaak voor heldere en creatieve ideeën. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor jouw vergadering en/of presentatie. Maar vergeet ook zeker niet de onstpanning in te plannen.

Locaties op Texel

Op Texel kan je vergaderen op de meest mooie locaties. Denk hierbij aan: Strand, natuur of een klassieke vergaderruimte bij een hotel.
 

Teambuilding Texel ontzorgt

Wij zorgen dat de opstelling zoals gewenst staat. De catering geregeld is en dat er na de vergadering uitgewaaid kan worden op de mooiste plekjes op Texel.

 

Op het strand

unieke locaties

Inclusief ontspanning

Locaties

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.