Tijdens je (bedrijfs)uitje ook een leuk feest in organiseren in de avond? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.
Logo teambuilding texel

Vergaderen op Texel

Vergaderen op Texel kan heel inspirerend zijn. Een andere omgeving zorgt vaak voor heldere en creatieve ideeën. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor jouw vergadering of presentatie.

 

Vergaderlocaties
 

Texel kent vele bijzondere vergaderlocaties. Zo kan er bijvoorbeeld vergaderd worden in een echte authentieke Schapenboet. Prachtig gelegen op de Hogeberg omringt door weilanden op een centrale locatie op het eiland.

Gelegen in de polder Waalenburg ligt het biologische bedrijf Natuurboederij Plassendaal. Dit is een unieke en rustige locatie waar men ook zeker veel inspiratie kan opdoen. De landelijke inrichting en lemen muren zorgen voor veel sfeer. Hiernaast loop je zo de vrije natuur in of ga je even kijken bij de koeien op stal.

't Swarte Schaap is een verbouwde boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse landschap. Deze vergaderlocatie beschikt over een vuurplaats waar gebrainstormt kan worden. Hiernaast kunt u rondom de boederij heerlijk wandelen op de landerijen.

vergaderen 2.jpg

Een andere bijzondere locatie om te vergaderen of brainstormen is natuurlijk aan het strand. Zo heeft strandpaviljoen Paal 17 een inspirerende ruimte op de 1e etage met uitzicht over het strand en de zee. Hier heb je je eigen stukje paviljoen volledig tot jezelf met eigen terras.
Ook strandpaviljoen Paal 9 beschikt over een zaal die gebruikt kan worden voor een vergadering aan het strand. Hier loop je zo vanuit de zaal het strand op.
Bij Strandpaviljoen Paal 19 kun je zelf je eigen Paviljoen Zusje 'afhuren'. Dan heb je je eigen paviljoen waar je volledig je gang kunt gaan.

vergaderen 1.jpg

Mocht u toch meer opzoek zijn naar een wat locatie gelegen in een van de dorpen, dan is de Schoutenzaal een aanrader. De Schoutenzaal bij is een statige, klassieke zaal. Glazen kroonluchters sieren het plafond en de wanden. De zaal heeft een huiselijke sfeer.

Vaak hoeft u zelf geen materialen zoals een beamer, scherm of flipover mee te slepen naar het eiland. Deze zijn vaak al aanwezig op de locaties of wij zorgen ervoor dat deze klaar staan op locatie.  Mochten er speciale verzoeken zijn, dan horen wij het natuurlijk graag.

Als laatste kan er natuurlijk altijd gezorgd worden voor een lekkere versnapering en koffie en thee tijdens de vergadering. Ook een heerlijke lunch of aan het einde van de dag een diner of barbecue behoord zeker tot de mogelijkheden.

 

vergaderen 3.jpgPresentaties en sprekers
 

Het eiland kent ook diverse grote zalen voor grotere presentaties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gemoedelijke sfeer in het theather Klif 12. Zij beschikken over een ruime zaal en groot podium. Bij de Krim is er ook een mooie zaal met podium waar presentaties gegeven kunnen worden.

Mochten jullie hiernaast interesse hebben in een bepaalde spreker van het eiland of elders, helpen wij graag om contact te leggen. Of als jullie nog geen idee hebben, dan komen wij graag met suggesties.
Vraag bij ons naar de mogelijkheden en onderwerpen.

Activiteiten

Na een serieuze vergadering of een brainstormsessie is het fijn om even te ontspannen, voorafgaande, tussendoor of achteraf. Wij weten vaak de juiste combinatie te vinden van activiteiten.

Mocht je op het strand vergaderen, is het heerlijk om even lekker uit te waaien en je hoofd leeg te maken. Dit kun je heel goed doen tijdens een clinic powerkiten. En mocht de vergadering ook inspelen op Teambuilding, dan is een Beach Challenge een mooie combinatie.

 

Wij horen graag wat jullie wensen zijn met betrekking tot een vergadering bij ons op het prachtige eiland Texel! Neem contact met ons op en vertel ons jullie wensen.

 

 

Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019