Logo teambuilding texel

Bedrijfsfeesten & meer

Op Texel worden er jaarlijks vele feesten en events georganiseerd. Ook Teambuilding Texel heeft al verschillende events georganiseerd. Daarom helpen wij graag grotere groepen een leuke feestavond of een event te organiseren. Hieronder staan een aantal mogelijkheden en voorbeelden beschreven.


Feesten

Een uitje goed afsluiten met een gezellig feest op de laatste avond van jullie verblijf op Texel? Dat kan! Er zijn verschillende locaties op het eiland die vele mogelijkheden bieden.

Zo kun je bij Strandpaviljoen Paal 17 de bovenverdieping afhuren. Een eigen stukje paviljoen die plek bied voor 50 a 70 personen. Je kunt hier heerlijk genieten op het dakterras met uitzicht over het strand en de zee. Na een heerlijk barbecue kan men binnen een feestje vieren! Een ruimte geheel voor jullie zelf. Hiernaast biedt Paal 17 ook hun paviljoen Zomers aan voor grotere groepen. Een geheel eigen paviljoen voor jullie zelf.

Een andere mooi locatie op het strand is Strandpaviljoen Paal 19 Zusje. Een bijzondere locatie direct op het strand aan de rand van badplaats de Koog. Is het feestje afgelopen? Dan kun je nog even een van de gezellig kroegjes bezoeken in de Koog. Ook zusje bied ook alle mogelijkheden om lekker te eten en een gezellig feest te organiseren.

Hiernaast zijn er nog meer verschillende locaties in de dorpen of op andere strandpaviljoens. Wij horen graag wat jullie wensen en ideeën zijn en dan gaan we graag opzoek naar de meest geschikte locatie voor jullie feest.

strandpaviljoens.jpg

Muziek

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Ook hier kunnen wij bij helpen. Texel heeft verschillende Dj's van jong tot oud die al veel ervaring hebben met het draaien op kleinere en grotere feesten.

Zo kennen wij onze DJ Marco van Sambeek. Na jaren ervaring weet hij er altijd een feestje van te maken! Naast dat hij op elke gelegenheid kan draaien, heeft hij ook een leuk oud camperbusje waarmee hij op locatie kan komen om daar een plaatje te draaien.

Niek Zuidhof is ook een van onze vaste DJ's tijdens een feest. Hij bied verschillende thema's aan waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld jaren '90 of foute muziek. Natuurlijk doet hij ook verzoeknummertjes!

Dit zijn natuurlijk niet de enige DJ's op het eiland. Voor een wat jonger publiek die meer van Dance en House muziek houden, kennen wij ook jongere DJ's op het eiland met ervaring.

Toch liever een leuke band tijdens jullie feestavond? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen voor een mooi podium waar zij op kunnen spelen. Natuurlijk mogen jullie ook zelf een band, dj of artiest meenemen naar het eiland. En als laatste is het ook mogelijk om zelf een plaatje te draaien op de locatie en er een feestje van te maken.DJS.jpg

Events

Ben je opzoek naar een bijzondere locatie voor je evenement? Dan is Texel wellicht de ideale locatie. Op de veerboot ervaar je direct het vakantie gevoel door de frisse zeelucht.

Op het eiland staat sinds 2018 een prachtige evenementenhal. De Evenementenhal Texel is een moderne, aantrekkelijke, multifunctionele evenementenhal. Hier kunnen evenementen, concerten, beurzen en congressen plaats vinden.

In de foyer hangt een intieme sfeer die doet denken aan een theater of luxe hotellobby. De foyer biedt ruimte aan zo’n 200 bezoekers en de grote hal is de capaciteit 1000 personen!

De evenementenhal is 30 bij 60 meter, met een hoogte van 10 meter. De hal beschikt over de modernste technische apparatuur op het gebied van licht en geluid. Hierdoor is het mogelijk om zowel een kleine intieme sfeer te creëren tijdens een diner of een een groot licht spektakel tijdens een muziekoptreden.

Een kleinere locatie nodig voor jullie event, omdat jullie met minder personen zijn? Ook daar weten wij raad mee


Evenementehal.jpg
 

Een idee opgedaan voor een feest of event tijdens een uitje naar Texel? Of benieuwd wat wij u nog meer kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.


 

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

  • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
  • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
  • De 1.5 meter samenleving doen we samen
  • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
  • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,50 per paar.
  • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement