Een survivalbaan op Texel? Wij bieden een prachtige plek om je fysieke gesteldheid te testen, te trainen voor een survival- of obstacle-run of voor een bootcamp training.

Training met Teambuilding Texel

Onder leiding van onze personal trainer, beginnen we uiteraard met een uitgebreide warming up, lopen we stap voor stap de baan door en eindigen we met een teamcompetitie.

Wie is in jullie gezelschap degene met de langste adem en de vooruitziende blik?
Al vanaf €15,00 per persoon kun je bij ons een eenmalige training volgen met jouw groep.

Huur van de survivalbaan

Met je eigen team of vereniging komen trainen? Dat kan ook! Je kunt de baan bij ons huren. Dat is al mogelijk vanaf €25,00 per uur.

Voor jong & oud

Enige survivalbaan op Texel

Sluit aan bij een reguliere traning

Mogelijkheden

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.