Logo teambuilding texel


Survival Texel

Over Surival Texel

Sinds 2017 beschikt Teambuilding Texel over een survival parcours bij Groepsaccommodatie Bloem en Bos. Deze is gebouwd om mensen voor te kunnen bereiden op de jaarlijkse Beach Obstakel Run. Door het grote enthousiasme tijdens de Beach Obstakel Run is er gekozen om in 2019 trainingsgroepen op te gaan zetten en mensen klaar te stomen voor survival- en obstakelruns.

We beschikken over een prachtig parcours waar veel diversiteit van moeilijkheid in zit. Daarnaast wordt er nog veel gewerkt aan uitbreiding van het parcours.

Wat is survivalrun?

Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Bij deze uitdagende sport komt een combinatie van kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen samen.

Tijdens een survivalrun leg je grotendeels een onverhard parcours hardlopend af. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen zoals: balken, netten, ladders en verschillende combinaties hiervan. Naast de hindernissen is het ook mogelijk om boogschieten, houthakken en kajakken tegen te komen tijdens een survivalrun.

DSC_0188.jpg

 

Trainingen

Survival introductie
Voor nieuwe leden is er een survival introductie. In deze introductie worden de meest gebruikte technieken binnen de survivalsport aangeleerd. Via deze weg wordt je klaar gestoomd om de reguliere trainingen te volgen. Na de introductie wordt er gekeken in welke groep je het beste past. De groepen worden op leeftijd en niveau ingedeeld.

Niet zeker of de survivalsport iets voor jou is? Of wil je niet direct vast zitten aan een lidmaatschap? Dan hebben we een reeks van 6 lessen. In deze lessen wordt er aan de techniek gewerkt en de conditie. De kosten van deze lessenreeks is €25,-.*

*voor het volgen van deze cursus is het verplicht een lidmaatschap te hebben van de SBN deze lidmaatschap bedraagt eenmalig €17,50 per jaar.

 

Contributie en prijzen

Enthousiast geworden na de introductie les en wil je een jaar lang komen survivallen? Voor beginners gaan we na een introductie les direct aan de slag. We gaan verder in op de technieken die veel gebruikt worden binnen de survivalsport. En natuurlijk werken we aan conditie, kracht en gaan we onderlinge competities aan. Kosten voor een lidmaatschap bedragen:

  • Kinderen                                               €12,- per maand*
  • Volwassenen 1x per week                 €16,- per maand*
  • Volwassenen 2x per week                 €20,- per maand*

*voor het volgen van de trainingen is het verplicht om lid te zijn van de SBN. Dit lidmaatschap kost eenmalig €17,50 en moet jaarlijks vernieuwd worden. Waarom een lidmaatschap van de Survivalrunbond Nederland verplicht is? Wanneer je lid bent van de SBN bent u verzekerd tegen ongevallen op het moment dat u traint tijdens vastgestelde trainingsmoment.

Wil je komen traingen en je direct opgeven? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in.

Trainingstijden

Kinderen

woensdag

Alle leeftijden

15:30 uur - 16:30 uur

 

Zaterdag

12-16 jaar oud

09:00 uur - 10:00 uur

 

Volwassenen

Maandag

Woensdag

zaterdag

19:30 uur - 20:30 uur

19:30 uur - 20:30 uur

09:00 uur - 10:00 uur


 

survival.jpg

 

Kinderfeestje op de survivalbaan?

Zin in een leuke avontuurlijke verjaardag? Vier dan je feestje op de Survivalbaan! Leer vuur maken, boogschieten, survivallen en nog veel meer. In minimaal 2 uur leer je alles van het survivallen. Inclusief limonade tussendoor en wat lekkers achteraf.

De kosten voor een kinderfeestje op de survivalbaan bedragen €125,00 op basis van 10 personen.
Andere aantallen in overleg.

Enthousiast geworden?

 

Schrijf je dan direct in! Dit kan via het inschrijfformulier.

 

Meld je dan aan voor een introductieles! Neem contact op met Sverre (een van onze trainers) via info@teambuildingtexel.nl

Bellen kan natuurlijk ook:   0222 - 317 889

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019