Tijdens het bedrijfsuitje iets te vieren? Bestaat het bedrijf zo veel jaar of is er een personeelslid zo veel jaar in dienst? Dan mag een klein feest natuurlijk niet ontbreken! 

Texel heeft diverse locatie waar een leuke feestavond georganiseerd kan worden. Dit kan zowel aan het strand als in een zaal in één van de dorpen op het eiland. 

Feest aan het strand

Diverse paviljoens op Texel bieden de mogelijkheid om een feestavond te organiseren. Van een heerijke barbecue in de begin van de avond tot dansen in de late uurtjes.  Hieronder een klein overzicht met wat er tot de mogelijkheden behoort: 

  • Barbecue
  • Drankafkoop
  • DJ set, exclusief of inclusief DJ
  • Feestelijke aankleding
  • Vuurkorven op het strand 
  • en nog veel meer...

 

Informeer naar de mogelijkheden

Graag een feest tijdens het uitje op Texel? Dan horen we graag uw wensen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Unieke locaties

volledig verzorgd

groepen klein tot groot

Activiteiten

Ontdek hier een aantal van onze activiteit die je kunt doen voorafgaande aan de feestavond!


Benieuwd naar al onze activiteiten? Kijk dan hier. 

De gastronomie van Texel

Een uitje is niet compleet zonder heerlijk eten. 
Ontdek hier wat je allemaal kunt proeven in de Texelse keukens! 

Overnachten op Texel

Voor een verblijf op Texel is de keuze reuze. Van een gezellig groepsaccommodatie tot overnachten in een tent of baan je in luxe in een van de prachtige Hotels die het eiland te bieden heeft. 

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie