Ben je op zoek naar een hoogtepunt voor jouw evenement? Een publiekstrekker voor een markt, open dag of een ander event? Huur dan onze mobiele klimwand.

Onze mobiele klimwand

Wij verhuren een 7,5 meter hoge mobiele klimwand. Onze mobiele klimwand - die om de lading beter te dekken - een klimrots genoemd wordt.  Is overal in Nederland binnen 30 minuten operationeel. En met wel 4 personen die tegelijk de klimrots kunnen beklimmen, is deze klimattractie een echte blikvanger voor jouw evenement.

Veiligheid

Wij maken gebruik van een automatisch zekersysteem (autobelay), waardoor ongevallen uitgesloten zijn en wij maximale veiligheid garanderen. Doordat de klimrots over vier autobelay systemen beschikt, kunnen we op een veilige manier een zeer hoge capaciteit draaien.

Promotie mogelijkheden

Om jouw merk, bedrijf of evenement extra exposure te geven, kunnen aan weerszijde van de mobiele klimwand banieren worden opgehangen. De mobiele klimwand beschikt daarnaast over vier tijdwaarneming-systemen, waardoor we een prachtige competitie kunnen organiseren!

Klimwand huren

Wil je onze mobiele klimwand huren? Neem dan contact met ons en wij sturen een offerte op maat!

Website mobiele klimwand

Meer informatie over onze mobiele klimwand kun je vinden op de website van onze mobiele klimrots.
 

Kosten activiteit: Eerste uur €350,00, elk extra uur €55,00
Duur activiteit: v/a 3 uur.
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, 1 instructeur, begeleiding en verzekering.
Activiteit exclusief: Kilometer vergoeding (€45,00 + €0,60 per kilometer) en BTW
Kledingadvies: Geen bijzonderheden
Voor wie: Festivals, markten, open-dagen, beurzen, etc
Wanneer: Het gehele jaar door.
Minimale leeftijd: Vanaf 20 kilogram kan er al geklommen worden.

 

OVeral in nederland

Super veilig

lage kosten

Mogelijkheden van de klimwand

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
een maand geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Falko Lammertse
4 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
3 maanden geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
4 maanden geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
4 maanden geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie