Ben je op zoek naar een hoogtepunt voor jouw evenement? Een publiekstrekker voor een markt, open dag of een ander event? Huur dan onze mobiele klimwand.

Onze mobiele klimwand

Wij verhuren een 7,5 meter hoge mobiele klimwand. Onze mobiele klimwand - die om de lading beter te dekken - een klimrots genoemd wordt.  Is overal in Nederland binnen 30 minuten operationeel. En met wel 4 personen die tegelijk de klimrots kunnen beklimmen, is deze klimattractie een echte blikvanger voor jouw evenement.

Veiligheid

Wij maken gebruik van een automatisch zekersysteem (autobelay), waardoor ongevallen uitgesloten zijn en wij maximale veiligheid garanderen. Doordat de klimrots over vier autobelay systemen beschikt, kunnen we op een veilige manier een zeer hoge capaciteit draaien.

Promotie mogelijkheden

Om jouw merk, bedrijf of evenement extra exposure te geven, kunnen aan weerszijde van de mobiele klimwand banieren worden opgehangen. De mobiele klimwand beschikt daarnaast over vier tijdwaarneming-systemen, waardoor we een prachtige competitie kunnen organiseren!

Klimwand huren

Wil je onze mobiele klimwand huren? Neem dan contact met ons en wij sturen een offerte op maat!

Website mobiele klimwand

Meer informatie over onze mobiele klimwand kun je vinden op de website van onze mobiele klimrots.
 

Kosten activiteit: Eerste uur €350,00, elk extra uur €55,00
Duur activiteit: v/a 3 uur.
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, 1 instructeur, begeleiding en verzekering.
Activiteit exclusief: Kilometer vergoeding (€45,00 + €0,60 per kilometer) en BTW
Kledingadvies: Geen bijzonderheden
Voor wie: Festivals, markten, open-dagen, beurzen, etc
Wanneer: Het gehele jaar door.
Minimale leeftijd: Vanaf 20 kilogram kan er al geklommen worden.

 

OVeral in nederland

Super veilig

lage kosten

Mogelijkheden van de klimwand

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van (bedrijfs)uitjes met daarbij de leukse (sportieve)activiteiten, welke indien gewenst naadloos aansluiten op vooraf gestelde doelstelling(en). Sinds 2007 zijn wij actief met het organiseren van activiteiten. Om in 2009 ons evenementenbureau te beginnen. Hiernaast zijn wij sinds 2012 trots eigenaar van hét klimpark op Texel: Klimmen EnZo. En in 2016 kwam hier Paintball Texel bij.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sophie Brugemann
6 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Elmar Kuenenger
2 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie