Logo teambuilding texel

Blog - Teambuilding Texel

 • Wat te doen bij Texel Active?

  Wat te doen bij Texel Active?

  Texel Active! Een nieuwe naam en nieuw logo voor onze losse activiteiten in de vakanties. Benieuwd naar wat we allemaal gaan organiseren in de vakanties?

  Verder lezen
 • DISC trainer Texel

  DISC trainer Texel

  Begin dit jaar een blog geschreven over alles wat er op de planning stond voor 2019. Daar stond onder andere ook de cursus DISC en Drijfveren trainer op. En deze cursus heb ik in januari met goed gevolg mogen afronden. Meer informatie over DISC in mijn blogbericht

  Verder lezen
 • Suvivallen op Texel

  Suvivallen op Texel

  Sinds 2017 beschikt Teambuilding Texel over een survival parcours bij Groepsaccommodatie Bloem en Bos. Deze is gebouwd om mensen voor te kunnen bereiden op de jaarlijkse Beach Obstakel Run. Helaas zal deze niet meer plaats vinden, maar door het grote enthousiasme tijdens de Beach Obstakel Run afgelopen jaren is er gekozen om in 2019 trainingsgroepen op te gaan zetten en mensen klaar te stomen voor survival- en obstakelruns.

  Verder lezen
 • Escaperoom op Texel

  Escaperoom op Texel

  Escape rooms bestaan al weer een aantal jaren en deze blijven ongekend populair. Voor ons een goede aanvulling op de activiteiten die we al bieden en daarnaast is het ook een goed slecht weer alternatief zijn. Al onze activiteiten zijn buiten, dus als we kunnen uitwijken naar een binnen locatie met slecht weer, is dat vaak ideaal. Echter, konden we nooit echt een goede ruimte hiervoor vinden…

  Verder lezen
 • Even voorstellen: Julian

  Even voorstellen: Julian

  Al een behoorlijke tijd een vast gezicht maar iets over zichzelf schrijven is niet helemaal zijn ding. Daarom samen maar even gaan zitten om hem voor te stellen: Julian Buter.

  Verder lezen
 • Ski Service Texel

  Ski Service Texel

  Sinds 2015 loop ik al met het idee rond om in de wintermaanden het onderhoud van ski’s en snowboards te gaan verzorgen. Maar door gebrek aan mankracht dit al jaren in de wax laten staan…..

  Verder lezen
 • Even Sverre voorstellen

  Even Sverre voorstellen

  Voor onze vaste gasten en leveranciers al jaren een vast gezicht binnen Teambuilding. Nu na 1 jaar weg geweest te zijn weer terug op het nest. Even voorstellen: Sverre

  Verder lezen
 • Wat staat er te gebeuren in 2019?

  Wat staat er te gebeuren in 2019?

  Na een heel druk seizoen wat eigenlijk bij ons van begin maart tot eind oktober loopt. Is het in de maanden daarna altijd weer even zoeken wat gaan we nu (weer) doen? In dit blogbericht een kleine scoop wat voor moois er staat te gebeuren in 2019!

  Verder lezen
 • Terugblik op 2018

  Terugblik op 2018

  Nieuwe ronde nieuwe kansen maar van je fouten moet je leren. 2018 was zoals misschien de meeste wel mee hebben gekregen via de media een jaar van vallen en opstaan. Maar een jaar waarin ik gigantisch veel geleerd heb.

  Verder lezen
 • En toen kreeg je geen evenementenvergunning

  En toen kreeg je geen evenementenvergunning

  Een belangrijke maatschappelijke pijler van Teambuilding Texel is toch wel het organiseren van evenementen op Texel. Deze evenementen die we organiseren zijn allemaal zonder winstoogmerk en gebeurt toch veelal onder werktijd.

  Verder lezen
 • Waar bestaan mijn werkzaamheden uit?

  Waar bestaan mijn werkzaamheden uit?

  Sinds 2016 ben ik trots eigenaar van een prachtige groepsaccommodatie: Bloem en Bos. Sinds de overname van deze accommodatie ben ik niet alleen meer buitensport instructeur maar mag ik heel wat extra titels dragen.

  Verder lezen
 • Doelstellingen

  Doelstellingen

  Op 15 oktober 2007 ben ik officieel voor mezelf begonnen. En in 2008 heb ik mijn eerste bedrijfsplan geschreven. Met een aantal doelstellingen welke ik op korte, middellange en lange termijn zou willen bereiken. Daar nu op terugkijkend was ik in 2008 erg naïef of enthousiast. Ik hou het liever op het laatste.

  Verder lezen
 • Elk jaar wat nieuws

  Elk jaar wat nieuws

  Ontwikkelingen op de markt ongeachte welke branche je werkzaam bent gaan erg hard anno 2017. Om onderscheidend te blijven ontwikkelen we eigenlijk elk jaar wel 1 a 2 nieuwe activiteiten. Ook voor dit jaar staan er weer prachtige ontwikkelingen in de steigers en startblokken…. En paintball is hier er 1 van ;)

  Verder lezen
 • Commercieel evenement

  Commercieel evenement

  Naast mijn werk vind ik het leuk om als hobby evenementen te organiseren. Na een aantal jaar begint deze hobby best wel uit de hand te lopen ;) En begint het meer en meer op werk te lijken.

  Verder lezen
 • Ga je mee naar RIO?

  Ga je mee naar RIO?

  Vrijdagochtend 07:50 uur, Adriaan belt me wakker. Stap het bed uit en spring eerst even onder de douche om wakker te worden en hem fatsoenlijk te woord te kunnen staan.

  Verder lezen
 • Zomerprogramma van Teambuilding Texel 2015

  Zomerprogramma van Teambuilding Texel 2015

  inds 2008 organiseert Teambuilding Texel alweer diverse sportieve activiteiten in de zomervakantie.

  Verder lezen
 • Je maakt wat mee.....

  Je maakt wat mee.....

  Naast bloggen over mijn werkzaamheden, doelgroepen en andere dingen hou ik ook al een tijdje een boekje bij met de dingen die je meemaakt in dit werk.

  Verder lezen
 • Achter de schermen van Op de Haven!

  Achter de schermen van Op de Haven!

  Na maanden van voorbereidingen was het afgelopen zaterdag 28 mei eindelijk zover! Het optreden van BLOF op Texel.

  Verder lezen
 • Even voorstellen

  Even voorstellen

  Mijn naam is Juliet ten Wolde, geboren op 17 november 1991 op ’t Horntje, een echte Texelaar dus.

  Verder lezen
 • Tijd voor een blog

  Tijd voor een blog

  Dat zei ik tegen mezelf op deze zondag avond op de bank. Waar ik aan het begin van het jaar nog beloofde vaker te bloggen kom ik er eigenlijk gewoon niet aan toe… Ergens misschien ook wel positief!

  Verder lezen
 • Bright Monday!

  Bright Monday!

  Je ziet het vandaag werkelijk overal #bluemonday. De meest deprimerende dag van het jaar?! Als je maar lang genoeg hetzelfde verkondigt gaat iedereen het vanzelf geloven. Toch?!

  Verder lezen

Customer ratings

Customers give us a 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

 • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
 • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
 • De 1.5 meter samenleving doen we samen
 • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
 • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,50 per paar.
 • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement