Logo teambuilding texel

Je maakt wat mee.....

Naast bloggen over mijn werkzaamheden, doelgroepen en andere dingen hou ik ook al een tijdje een boekje bij met de dingen die je meemaakt in dit werk. Zeer geestige anekdotes van gasten, verhalen van uitjes en hele bijzondere dingen.

Verhalen
Gelukkig zijn de meeste verhalen eigenlijk zeer leuk. Van het stelen van kippen, van 50 man die staat te pinnen tot de vraag of er bij een ander bedrijf wellicht wel wind aanwezig is om te blokarten….

Vrijgezellenfeesten
Helaas heb ik nu wel een zwarte bladzijde moeten toevoegen aan me naslagwerk. Vrijgezellenfeesten zijn echt de leukste groepen maar ook zeker de minst leuke groepen.

Vorig weekend is er helaas wel iets heel bijzonders gebeurd. Om 12:30 uur stond er een vrijgezellenfeest gepland om te gaan strandzeilen. Om 12:15 uur kreeg ik van een van mijn collega’s al een Appje dat de groep “rollend” uit de taxi kwam. Helaas las ik dit pas na het belletje wat ik later zou ontvangen.

Aan mijn collega dus de eervolle taak om de heren te moeten teleurstellen, met alcohol op gaan we geen activiteiten doen! Je zou zeggen de kous is afgedaan.

Om 13:00 uur wordt ik gebeld door de boeker van dit uitje. “Ja het waait te hard en je personeel heeft de groep afgezegd. Heb je geen alternatief dan kunnen we allebei nog wat verdienen”.

Voordat ik hem van repliek diende eerst nog even naar het strand gebeld wat er nou precies aan de hand was. Want eigenlijk verzorgen we altijd een alternatieve activiteit. A

Aangevallen
Toen ik contact had gelegd met het strand kreeg ik een lichtelijk overstuurde collega aan de telefoon.
“Hij viel hem gewoon aan”

Een man uit de groep had nog dieper in het glaasje gekeken dan de rest en vond het nodig om mijn collega aan te vallen, onder wat hij noemde als grapje…. Een man van bijna 2 meter, oud marinier had mijn collega naar de grond gewerkt en hem in de houdgreep genomen. Waarna hij daarna op enkele cm voor zijn gezicht stond te schreeuwen.

Einde verhaal….Zou je zeggen
De groep is via evenementenbureau binnengekomen die niet tussen het geschil wil zitten en zich terugtrekt. Direct bij de heren aankloppen heeft tot op heden geen zin gehad want ja ze hebben geen activiteit gedaan en daar gaan ze dus ook niet voor betalen.

Achteraf is altijd makkelijk praten
Eigenlijk had mijn collega na het incident direct de politie moeten bellen. Nu is hij door de schrik eigenlijk verder gegaan met zijn werk. En heeft hij pas op een later moment aangifte gedaan tegen de groep, waar we helaas alleen een contactpersoon van de groep hebben.

Financiën
Eigenlijk wil je van zon groep niet eens de gemiste inkomsten hebben. Maar het gaat om het principe. Je plant ze in, ze zijn te dronken om deel te nemen dus je loopt inkomsten mis die je op hun moet kunnen verhalen. En bij wie moet je aankloppen?

Nu de afweging maken om het een staart(je) te geven of het er bij te laten zitten. Ben zeer benieuwd naar jullie mening!

Volgende keer een leuker bericht ;)

Groet Morten

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

  • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
  • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
  • De 1.5 meter samenleving doen we samen
  • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
  • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,25 per paar.
  • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement