Logo teambuilding texel

TT uitje

Als stagiaire van Teambuilding Texel mocht ik (Femke Witte) mee op wellicht het leukste uitje van het jaar wat zij organiseren, het eigen personeelsuitje.

Vrijdag 22 november ’19 vertrok de groep uit verschillende uithoeken van het land en kwamen we aan bij het fort waar wij het weekend zouden overnachten: Fort Penningsveer. Dit is één van de 42 forten die deel uitmaken van de stelling van Amsterdam.
De eerste avond hebben we Sinterklaas gevierd met surprises. Iedereen had goed zijn best gedaan en de een had nog een mooier gedicht en surprise dan de ander. Een zeer geslaagde avond met een hoop plezier.

De zaterdag…
‘s Ochtend na een kort nachtje, vertrokken we naar Action Planet, waar wij 4x4 games hebben gespeeld. In dikke landrovers over een nat parcours, moesten we door middel van teambuildingsopdrachten zien te winnen. In twee teams moesten we tegen elkaar zo snel mogelijk de auto van A naar B brengen zonder de grond aan te raken. Daar mochten we 5 balken voor gebruiken die je op de juiste manier moest neerleggen om zo als eerst aan de overkant te komen.

Daarna CAR PULLING! Welk teams is het sterkst en het snelst over de finishlijn?!

Aan het einde hebben we paaltjes trial gereden waarbij je elkaar door een parcours met obstakels moest dirigeren, waarbij je de paaltjes niet mocht raken. Zowel de bestuurder, bijrijders en personen buiten de auto moesten dus goed samenwerken en communiceren om het parcours te volbrengen. En de jury die hiervoor punten gaf, dat waren we zelf. Dit gaf natuurlijk een hoop lol en commentaar. Toen we klaar waren kregen we een heerlijke burgen en wachtte we op onze Sjoerd voor de spannende prijsuitreiking.

City Escape game
In Haarlem hebben we een escape games gespeeld op de telefoon. In teams gingen we op pad door het centrum om gijzelaars te bevrijden. Eerst moest je naar verschillende punten lopen om hier informatie te verzamelen om uiteindelijke de code te kraken.
Aan het einde van de middag hebben onze laatste energie verbruikt in een trampolinehal, Street Jump Haarlem. Als kleine kinderen sprongen we van trampoline naar trampoline! We eindigde alleen wel met 2 blauwe ogen en een gebroken teen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Avond vol plezier
Terug bij onze bunker hebben we met zijn alle gekookt en stond er nog een spelletjes avond gepland. We speelde onder andere, boter kaas en eieren, een koekjes eet wedstrijd en ballonnen kapot drukken op elkaars lichaam. Hilarische spellen waarbij er natuurlijk maar 1 de winnaar kon zijn... Hierna volgde een gezellige avond met een disco en veel meezingers!

Zondag ochtend kon iedereen lekker uitslapen en hebben we met zijn allen de accommodatie weer netjes opgeruimd en achtergelaten. Het was een zeer geslaagd uitje en daarvoor wil ik, namens waarschijnlijk alle collega’s, Teambuilding Texel heel erg bedanken!

 • WhatsApp Image 2019-11-29 at 10.26.15.jpeg
 • IMG_8331.jpg
 • IMG_8329.jpg
 • WhatsApp Image 2019-11-29 at 09.30.29.jpeg
 • Jumping.jpg
 • Milan en jim.jpg
 • groep.jpeg

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

 • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
 • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
 • De 1.5 meter samenleving doen we samen
 • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
 • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,25 per paar.
 • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement