Logo teambuilding texel

Achter de schermen van Op de Haven!

Achter de schermen van Op de Haven

Na maanden van voorbereidingen was het afgelopen zaterdag 28 mei eindelijk zover! Het optreden van BLOF op Texel.

Omdat ik in november in een vlaag van verstandsverbijstering een van mijn lievelingsbands had vastgelegd, heb ik maar direct wat hulp gezocht om dit feest te kunnen organiseren.

Na een kort mailtje naar Nick Ran en later een gesprek tijdens de bestuursklas Texel met Peter Koorn was de organisatie, ook wel bekend als: “De Texelse drie” (volgens tweet van Frido Boom), rond.


Podium
Wat hebben we alle 3 gigantisch veel geleerd! Een podium dat afgekeurd werd vanwege windgebied 1 waar Texel in verkeerde. Zowel wij als de podiumbouwer hadden hier geen rekening mee gehouden. Maar dit mocht geen obstakel vormen en werd zeer snel en vakkundig opgelost door bouwer: Gigant!

Of we ook nog even 22 ton ballast konden regelen? Ja hoor… we bellen Texel wel even rond en voordat je het weet word je aan alle kanten geholpen! Achteraf niet nodig geweest. Gigant nam het voor de zekerheid zelf mee! Maar de bereidheid op het eiland, onbeschrijfelijk.

Vergunning
Waar op Texel veel spookverhalen bestaan dat de gemeente er op uit is om de organisatoren van evenementen tegen te werken, moet ik eerlijk zeggen dat dit absoluut niet het geval bij ons is geweest!

Achter de schermen tijdens het evenement
Nog voor een prachtig voorprogramma verzorgd door SWITCH komt de band aangereden. Na wat handjes geschud te hebben en een voorstelronde… (ja artiesten stellen zichzelf ook voor ;), hebben we direct door ….BLOF heeft er zin in! De eerste vraag of er langer gespeeld mag worden, wordt uiteraard door ons met een volmondig ja beantwoord. En we gaan een knallende avond in!

Noodweer?
Het is 10 uur, BLOF speelt amper een half uur of ik krijg een verontrustende melding van de politie. Noodweer op komst! Onweer, hagel en heel veel regen trekt over de kop van Noord-Holland heen en zal rond half 12 arriveren op Texel in Oudeschild.

De organisatie komt bijeen en de vervolgstappen worden besproken. Zonder dit voorval had ik de hele avond kunnen genieten van mijn band maar veiligheid staat voorop!

Noodprocedure
2 collega’s van Teambuilding Texel krijgen de sleutels van de noodopvang locaties en staan paraat om deze open te gooien. Busbedrijven worden gebeld over de verwachte weersomstandigheden en de noodprocedure wordt in de wacht gezet.

Voortdurend nauw contact met: Politie en hoofd beveiliging, Frank van der Linde van preventieservice over de door te lopen procedure.

Wel of niet ontruimen is de vraag om kwart voor 11. BLOF laten spelen tot half 12 of eerder stoppen? Ja/nee, nee/ja?

Procedure in werking!
Om iets voor 11 uur toch maar mijn collega’s op pad gestuurd om de noodopvang open te gooien.

En op het moment dat de knoop doorgehakt moet worden om het programma eerder te stoppen en alvast het terrein te ontruimen, zien Frank en ik net wat sterren aan de hemel verschijnen.

Het blijft droog, het blijft veilig! WE GAAN DOOR!

We lopen samen nog even naar het veld en genieten van de laatste nummers van BLOF! Hoe toepasselijk wil je het hebben, het nummer: “Harder dan ik hebben kan” wordt ingezet en we genieten van de laatste minuten optreden van BLOF.

Texel bedankt, dit voelt als thuiskomen
Ik wil iedereen bedankten voor de nauwe samenwerking en het mogelijk maken van een dergelijk feestje op Texel! De sponsoren voor het vertrouwen, alle bedrijven in Oudeschild die je met open armen ontvangen, alle leveranciers die hun stinkende best doen om er een waar spektakel van te maken, alle vrijwilligers die belangeloos hun steentje bijdragen!!

En in het bijzonder vanuit mijn functie; de politie voor het meedenken en het adequate paraat staan, Ellis Polderman van het havenkantoor, Frank voor de steun in een moeilijk uurtje en Arno van MGB beveiliging voor de rust.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019

NetApp

Teamweekend | 30 personen

Iedereen heeft enorm genoten van dit bedrijfsuitje en Teambuilding Texel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. In een woord geweldig, van begin tot einde!


26 september 2019

Actief binnen een 1.5 meter samenleving

  • Een overzicht van alle activiteiten die "corona proof" zijn vindt u op: www.texelactive.nl
  • Reserveren voor onze activiteiten is verplicht, bij voorkeur online.
  • De 1.5 meter samenleving doen we samen
  • Voor het gebruik van een activiteit worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd.
  • Tegen een kleine vergoeding kunt u handschoenen bij ons kopen, €1,25 per paar.
  • Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Lees hier onze volledige statement