Logo teambuilding texel

Beleef Texel | €285,50

 • schaapjes.jpg
 • teambuilding-texel_middagje-solexen_4.jpg
 • Schipbreuk en Juttersmuseum Flora op Texel.44c9d104.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Een heerlijk afdelingsuitje naar Texel met uw bedrijf. Een ontspannen uitje naar Texel begint per veerboot vanaf Den Helder. Na slechts 20 minuten ben je al in de veerhaven van Texel.

Bij aankomst staat er een mooi vervoersmiddel voor u klaar, een tandem! Een leuke puzzeltocht brengt u langs verschillende beizenswaardigheden op Texel en leert u Texel echt kennen. Tussendoor kunt u genieten van een echt Texels hapje en drankje.

U zult eindigen bij een echte Texelse schapenboerderij waar u de lammetjes mag knuffelen en meer leert over het Texelse boerenleven. Aan het einde van de middag kunt u genieten van een echt Texelse biertje.

De volgende dag gaat u op bozoek bij het juttersmuseum van Texel. Hoor verhalen aan van de echte Texelse strandjutters. Hierna gaat u richting het strand voor een spectaculaire clinic powerkiten of een van onze andere andere strand activiteiten.

Een compleet uitje wat volledig in het teken staat van Texel. Komt u het ontdekken?
 

Kosten programma:

€285,50 p.p. inclusief BTW. Deze prijs is op basis van 20 personen.
 

Hebben wij jullie op ideeën gebracht, maar zoek je net iets anders? Geen probleem! Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

 • Programma inclusief:
  Overtocht TESO
  Tandem of fiets
  Puzzeltocht
  Prijsje voor het winnende team
  Texels hapje of drankje
  Bezoek schapenboerderij
  Rondleiding Texelse Bierbrouwerij
  Diner
  Overnachting
  Strandactiviteit
  Lunch
  Vervoer tijdens uw verblijf
  Professionele begeleiding
  Organisatiekosten
  Verzekering
 • (voorbeeld) Dagindeling:


  Dag 1

 • 11:30 uur -12:00 uur Overtocht TESO
  12:00 uur - 14:30 uur Tandempuzzeltocht met Texels hapje en drankje
  14:30 uur - 15:30 uur Bezoek schapenboerderij
  15:30 uur - 16:00 uur Op de fiets naar de Texelse bierbrouwerij
  16:15 uur - 17:30 uur Rondleiding en proeverij Texelse Bierbrouwerij
  17:30 uur - 18:00 uur Op de fiets naar de accommodatie
  19:00 uur - 21:00 uur Diner
 • Dag 2

 • 09:00 uur – 10:00 uur Ontbijt hotel
  10:00 uur – 10:30 uur Vervoer naar het juttersmuseum
  10:30 uur - 12:30 uur Bezoek juttersmuseum
  12:30 uur - 13:00 uur Vervoer naar het strand
  13:00 uur - 14:00 uur Lunch
  14:00 uur - 15:30 uur Powerkiten
  15:30 uur - 16:00 uur Vervoer naar de veerhaven
  16:00 uur – 16:30 uur Overtocht TESO

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018