Logo teambuilding texel

VOC Challenge | €89,50 p.p.

 • IMG_5969.JPG
 • teambuildingtexel_fietspuzzeltocht_2.jpg
 • IMG_5998.JPG
 • IMG_6010.JPG
 • bruuzer-05kopie.jpg
 • bruuzer-03kopie.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Ga met het bedrijf, je familie of je vrienden de uitdaging aan tijdens de VOC Challenge. Je krijgt van ons een tablet met daarop het spel de VOC Challenge, dit spelprogramma brengt je bij de mooiste plekken uit de VOC geschiedenis op het eiland én zelfs over zee!

De Challange

Tijdens de VOC Challenge vaar je over “de Reede van Texel” waar illustere namen je voor gingen, zoals Napoleon, Tromp en De Ruyter. Ga op zoek naar locaties waar ooit de VOC schepen voor anker lagen en enkele nu op de zeebodem te vinden zijn.

Niet alleen op zee beleef je de historie van de VOC, maar ook in  authentieke dorpje Oudeschild ontdek je de mooiste plekken. Pomp zelf het unieke water wat mee ging in de 17e eeuw, vind de bar waar het leven werd gevierd en verwonder je over de verdedigingswerken van Napoleon.

Weet jouw team scheurbuik, schipbreuk en stormen te doorstaan?

Het Spel

Vanaf de veerhaven stap je op de fiets. Met behulp van de GPS op de tablet ga je opzoek naar de bijzondere VOC locaties. Eenmaal aangekomen op locatie verschijnt de opdracht in beeld. Voer deze uit met de tablet en je team ontvang al enkele minuten later de uitslag.

Nadat je de opdrachten op het land zijn uitgevoerd, stappen jullie na een heerlijke lunch in de haven van Oudeschild op een supersnelle RIB. De opdrachten gaan verder, maar nu over zee! Vaar met de schipper op hoge snelheid over de Rede van Texel, opzoek naar de opdrachten…

Onderweg kun je ook de scores van de andere teams in de gaten houden. Dit zorgt ervoor dat iedereen erg fanatiek wordt!

Durven jullie de VOC Challenge aan te gaan? Neem dan snel contact met ons op.

 • Kosten activiteit:€89,50 per persoon
 • Duur activiteit: 5 uur
  bijvoorbeeld van 11:00 uur tot 16:00 uur
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, tandem of losse fiets, RIB varen, lunch, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
 • Kledingadvies: Sportieve en of lekker zittende kleding. Eventueel een regenjas. Kleed je naar de weersomstandigheden.
 •  
 • Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 • Wanneer:
 • Maart t/m oktober
 • Vanaf: 10 tot 30 personen (andere aantallen in overleg)
 • Minimale leeftijd:12 jaar oud
 •  

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Vriendenuitje

Sportieve activiteiten | 30 pers.

Voor ons jaarlijkse vriendenweekend, met 30 volwassen en kinderen waren we dit jaar op Texel. Samen met Teambuilding Texel hebben we een sportief programma samengesteld.
Omdat wij activiteiten hadden verspreid over 3 dagen, zagen we de enthousiaste instructeurs meerder keren, wat erg leuk was. Het programma paste heel goed bij onze sportieve groep. De dropping het branding kajakken en het raften vielen bij iedereen heel goed in de smaak. Het mountainbiken op zondagochtend was ook geweldig met mooie uitdagende single trails.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

18 juni 2018

BSI

Expeditie Robinson | 50 pers

Voor ons jaarlijks bedrijfsuitje (50 man) gekozen om de activiteiten door teambuilding Texel te laten organiseren. Op de dag van de activiteit was het weer dusdanig veranderd dat de activiteit op het strand niet langer voor blije gezichten zou zorgen. Op initiatief van teambuilding heeft zij proactief contact gezocht en reeds een oplossing voorzien om het stranddeel indoor te brengen en de activiteit om te zetten naar een gepaste binnen activiteit. Groot compliment voor het team en mede ingegeven door de vrolijk en lachende gezichten van alle collega's hebben zij dit uitstekend vorm gegeven. Nogmaals dank en behoud deze mentaliteit!

8 juni 2018

Indivirtual

Bedrijfsuitje op maat | 36 pers.

We hebben een ontzettend gezellig weekend op Texel achter de rug met meer dan 30 collega's. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden zelf nergens zorg voor te dragen. Alles is ons uit handen genomen. Heerlijk :) De catering en het eten was er goed verzorgd, de activiteiten gezellig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

26 juni 2018

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Familie Leppers

Zomerprogramma - Powerkiten

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

21 augustus 2018

Team Business

Bedrijfsuitje | 20 personen

Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service)
Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd.
Jullie zijn zeker een aanrader!

26 mei 2018

Schenkeveld Advocaten

Bedrijfsuitje | 40 personen

Voor een bedrijfsuitje met 40 collega's heeft Teambuilding Texel ons een fantastische dag bezorgd door alles perfect te verzorgen. Catering, vervoer, activiteiten waren allemaal goed geregeld.
Voor een bedrijfsuitje raad ik Teambuilding Texel zeker aan.
Complimenten voor de organisatie en de instructeurs van Teambuilding Texel!

15 juni 2018

Friso

Vrijgezellenfeest | 16 personen

Super leuk team en alles is mogelijk. Duidelijke offertes en reageren zeer snel. Super leuk programma voor onze groep gemaakt. Catering was ook top! Kortom aanrader.

7 september 2019

Sliedrecht sport dames

Teamweekend | 16 personen

TT is een goed georganiseerd Teambuildingsbedrijf dat duidelijk in communicatie is en flexibel meedenkt in mogelijkheden. Wij zijn ene professioneel sportteam en hebben onze teambuildingsdoelen zeker gehaald. De activiteiten weden enthousiast en goed geleid. En het fietsen op tandems over het eiland zorgt voor een mooie dimensie.

7 september 2019